- Hun så helt fantastisk ut

Skuespillerstjernen skal ha fått de fremmøtte til å gispe.

VALENTINO-KJOLE: Watson skal ifølge OK Magazine ha fått de oppmøtte til å gispe da hun viste seg fram i den røde Valentino-kjolen. Foto: All Over Press
VALENTINO-KJOLE: Watson skal ifølge OK Magazine ha fått de oppmøtte til å gispe da hun viste seg fram i den røde Valentino-kjolen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Emma Watson (21) høster skryt etter å ha vist seg fram under forfesten til helgens BAFTA-utdeling i London.

Ikledd en rød kjole skal «Harry Potter»-stjernen ifølge Ok Magazine ha fått de oppmøtte til å gispe da hun viste seg fram på den røde løperen.

«Hun så helt fantastisk ut, og vi rett og slett elsker sløyfen som var plassert på hoften hennes. Hver eneste gang vi ser henne, tenker vi bare: Wow!» skriver nettstedet.

Tidligere forrige uke kom nyheten om at Watson har takket ja til å bli kosmetikk- og hudpleiegiganten Lancomes nye fjes utad.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble dumpet på grunn av Harry Potter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer