- Hun så full ut på scenen

Men LeAnn Rimes skylder på sin 13 år gamle duettpartner etter skandaleopptredenen i «X Factor». Se video!

SKANDALE PÅ SCENEN: Leann Rimes ble beskyldt for å være full på scenen etter at hun onsdag sang sin hit «How Do I Live» på «X Factor» i USA sammen med den 13 år gamle finalisten Carly Rose Sonenclar. Foto: All Over Press
SKANDALE PÅ SCENEN: Leann Rimes ble beskyldt for å være full på scenen etter at hun onsdag sang sin hit «How Do I Live» på «X Factor» i USA sammen med den 13 år gamle finalisten Carly Rose Sonenclar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videoen som får «X Factor»-fansen til å rase nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Artisten LeAnn Rimes (30) har vært involvert i en rekke skandaler etter at hun og «CSI: Miami»-skuespilleren Eddie Cibrian i 2009 forlot hver sin ektefelle for å bli kjærester.

Rimes ble denne uken beskyldt av Cibrians eks-kone Brandi Glanville for å kopiere alt hun gjør. Hun har også skapt overskrifter for å ha skjelt ut en fan på nettstedet Twitter, og brutt sammen i gråt under et intervju.

- Så full ut
Onsdag skulle LeAnn vise seg fra sin mest strålende side, da hun hadde takket ja til å synge sin hit «How Do I Live» i TV-programmet «X Factor» sammen med den 13 år gamle deltageren Carly Rose Sonenclar.

Men etter at Carly Rose hadde åpnet glitrende, måtte publikum, TV-seere og dommerne, inkludert Britney Spears, klype seg i armen.

LeAnn Rimes slet med å treffe tonene og slet tydelig med å holde trittt med sin 17 år yngre kollega.

Skandaleopptredenen fikk raskt spekulasjonene til å rase om at LeAnn ikke var edru da hun gikk på scenen.

- Det der var smertefullt å se på. LeAnn trenger rehab øyeblikkelig. Hun så full ut på scenen, skriver en person som kaller seg «littlegarn» i en kommentar på videonettstedet Youtube.

En tydelig overrumplet Britney Spears sa diplomatisk at hun syntes opptredenen var «sjokkerende utrolig» i sin tilbakemelding.

Skylder på duettpartneren

Ifølge nettsiden TMZ avviser imidlertid LeAnn Rimes at hun var beruset. Isteden hevder hun det var hennes duettpartner som må ta skylden for den dårlige opptredenen.

- LeAnn klarte ikke å synge slik hun vanligvis ville gjort, fordi hun sang sammen med en ung jente, sier artistens advokat Larry Stein til nettsiden.

Utsagnet vekker sinne blant «X Factor»-fansen.

- LeAnns advokat sier Carly ikke klarte å holde tonen. Man sier ikke slikt, skriver brukeren «leikaa123» på «X Factor»s YouTube-sider.LES OGSÅ:
- Hun er besatt av kjærestens eks-kone


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer