- Hun sa det hadde skjedd noe helt forferdelig

Wenche Foss opplevde blodig fall like før sin død.

KRITISK DAME: Wenche Foss ble provosert av den nye humoren, og takket nei til å være gjest i «Nytt på nytt», ettersom hun syntes humoren i programmet var for kald og nedlatende. Foto: Scanpix
KRITISK DAME: Wenche Foss ble provosert av den nye humoren, og takket nei til å være gjest i «Nytt på nytt», ettersom hun syntes humoren i programmet var for kald og nedlatende. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: To måneder før Wenche Foss gikk bort den 28.mars, opplevde skuespillerdivaen et skummelt fall i hjemmet sitt. Midt på natten snublet Foss nemlig over et nattbord av glass så det knuste. Blodig ålte hun seg til trygghetsalarmen på kjøkkenet, skriver VG.

Ifølge avisen kommer nattbordhistorien fram i Sturle Schlz Nærøs bok «Etterpå», hvor han sammen men Foss har skrevet to kapitler i boken som kommer ut torsdag.

Alarmen Foss hadde rundt halsen virket ikke den natten ulykken fant sted, og derfor ble hun nødt til å ta seg fram til kjøkkenet på rumpa som var full av glassår og blod.


- Hun ringte meg og sa at noe det hadde skjedd noe helt forferdelig, sier Scholz Nærø til VG.

Foss og Scholz Nærø var gode venner, og samarbeidet tett om den første utgaven av boken, som kom i 1999. De to rakk før Foss' død å skrive to nye kapitler, som etter en avtale skulle utgis etter hennes død.

I boken forteller Foss også om hvordan hun opplevde det som et sjokk å få dødsdommen fra legene, og den folkekjære skuespillerinnen forteller om sitt syn på den nye humoren, som hun ble kvalm av.

«Flere av disse humoristene, såkalte humorister, gjør meg syk. Formen deres er så selvbesatt, så gemen, at jeg ikke makter å se på dem mer» kommer det ifølge VG fram i boken.

Ifølge avisen skal 93-åringen også ha takket nei til å være gjest i «Nytt på nytt», ettersom hun syntes humoren i programmet var for kald og nedlatende.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer