Jane Fonda om Jennifer Lopez:

- Hun sa aldri unnskyld

Skuespilleren overrasker: forteller om skade fra filmsett.

SPILTE FIENDER: Svigermor og svigerdatter i filmen «Monster-in-Law», spilt av Jane Fonda og Jennifer Lopez, er bitre fiender. Foto: Bei/Rex/Shutterstock/NTB
SPILTE FIENDER: Svigermor og svigerdatter i filmen «Monster-in-Law», spilt av Jane Fonda og Jennifer Lopez, er bitre fiender. Foto: Bei/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er en kjent sak at det kan skje både klønerier og ulykker på filmsett.

Nå mimrer Jane Fonda (85) tilbake til en scene som gikk galt under innspillingen av «Monster-in-Law», der hun spilte mot Jennifer Lopez (53).

- Fikk et åpent kutt

I «Monster-in-Law» spiller Fonda «On the floor»-sangerens kjipe svigermor, Viola, som stadig vil stikke kjepper i hjulene på svigerdattera Charlies forhold til sønnen hennes.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Under parets bryllupsdag gjør svigermoren et siste forsøk på å jage bort Charlie.

Svigermoren kommer nemlig ikledd en lang, hvit kjole, som er skremmende lik en brudekjole, på bryllupsdagen, noe som naturligvis får Charlie til å se rødt. Hun klapser dermed svigermoren i ansiktet.

UVENNER: Karakterne Viola og Charlie er langt fra perlevenner i «Monster-in-Law». Foto: Melissa Moseley/New Line/Avery Pix/Kobal/Rex/Shutterstock/NTB
UVENNER: Karakterne Viola og Charlie er langt fra perlevenner i «Monster-in-Law». Foto: Melissa Moseley/New Line/Avery Pix/Kobal/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer

Fonda fikk imidlertid mer enn bare et slag i ansiktet. På «The Drew Barrymore Show», gjengitt av Insider, forteller Fonda at Lopez kuttet henne i øyenbrynet.

- Jennifer hadde en enorm diamantring, så en av gangene hun slo meg i ansiktet, fikk jeg et åpent kutt over øyenbrynet, forklarte 85-åringen.

53-åringens karakter var rask med å beklage slaget i filmen. Lopez selv skal aldri ha beklaget verken slaget eller for å ha kuttet opp Fondas bryn, ifølge 85-åringen.

- Hun sa aldri unnskyld.

Det er ikke kjent om Fondas uttalelse var en spøk.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

- Jeg var så redd

Lopez på sin side, har tidligere delt sin side av saken. Den er annerledes enn Fondas versjon.

På sin egen Youtube-kanal i 2019, fortalte Lopez at hun ga Fonda en blodblemme da hun klapset til skuespillerkollegaen, og var raskt med å beklage.

- Jeg var dødsflau. Jeg sa: «Unnskyld!». Og hun svarte: «Det går helt fint». Det var en lilla blemme som stakk ut og hun brydde seg ikke. Hun er en gangsterkjerring. Jeg bare elsker henne, sa 53-åringen i videoen, ifølge Insider.

Samtidig innrømmet 53-åringen at hun gruet seg til å slå Fonda i ansiktet under «Monster-in-Law».

- Jeg var så redd for å slå Jane Fonda i ansiktet eller skade henne på noen som helst måte.

- Karakteren hennes var veldig lik henne, og jeg var veldig lik karakteren min på den tiden. Jeg var redd for henne og hun var så modig og sa: «Bare slå meg. Ikke tenk på det, det kommer til å gå fint».

LES OGSÅ: Avslører kreftdiagnose

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer