DÅRLIG INNFLYTELSE?: En kilde hevder til nettsiden Radaronline at Jenelles kjæreste, Nathan Griffith har forsøkt å få henne til å drikke alkohol, mens hun er gravid. Foto: Todd DC / Splash News/ All Over Press
DÅRLIG INNFLYTELSE?: En kilde hevder til nettsiden Radaronline at Jenelles kjæreste, Nathan Griffith har forsøkt å få henne til å drikke alkohol, mens hun er gravid. Foto: Todd DC / Splash News/ All Over PressVis mer

- Hun røyker marihuana med barn i magen

Tekstmeldinger på avveie skal ha avslørt den gravide TV-stjernen.

KOMMUNISERER MED FANSEN: Jenelle Evans er aktiv på sosiale medier som Twitter og Instagram, hvor hun blant annet har lagt ut lettkledde bilder av seg selv. Foto: Fame Flynet
KOMMUNISERER MED FANSEN: Jenelle Evans er aktiv på sosiale medier som Twitter og Instagram, hvor hun blant annet har lagt ut lettkledde bilder av seg selv. Foto: Fame Flynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Jenelle Evans (22) - som er blitt kjent gjennom MTV-serien «Teen Mom» - venter for tiden sitt andre barn.

Nå slår imidlertid venner av TV-stjernen alarm og sier de frykter for barnets helse, på grunn av Jenelles store narkotikaforbruk.

- Hun sa til meg at hvis hun ikke får tak i marihuana, så kaster hun opp på grunn av graviditeten, sier en venn til nettsiden Radaronline.

Nettstedet hevder også at de har sett tekstmeldinger Jenelle har sendt til en av sine nærmeste venninner, hvor hun ikke legger skjul på at hun misbruker det narkotiske stoffet.“We can smoke and chill on a huge f**king blunt lol,” skal det stå i en av tekstmeldingene.

I en annen skal det stå at hun har lyst til å «kjøre en tur for å røyke».

Innlagt til avvenning flere ganger

EKS-MANN: Sammen med eks-kjæresten Gary Head har Jenelle sønnen Jace. Foto: Stella Pictures
EKS-MANN: Sammen med eks-kjæresten Gary Head har Jenelle sønnen Jace. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jenelle har tidligere vært innlagt på avvenningsklinikk for sitt misbruk av heroin. Hun har også blitt arrestert flere ganger.

Sist gang hun ble arrestert var i desember, etter en krangel på byen.

I januar ble hun kjørt til sykehus i all hast etter å ha kastet opp i flere timer. Den gangen dreide det seg imidlertid kun om en influensa og dehydrering.

Artikkelen fortsetter under bildet.En av kildene til Radaronline hevder Jenelle også blir negativt påvirket av kjæresten Nathan Griffith. Han skal flere ganger ha oppmuntret henne til å drikke alkohol, mens har deres felles barn i magen.

- Jeg har vært hjemme hos dem, mens Nathan har prøvd å få henne til å drikke «fireball shots» sammen med ham. Han sa et par stykker ikke vil skade barnet, men roe nervene hennes.

Hverken Jenelle Evans eller kjæresten har kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: - Jeg har vært gjennom et helvete