- Hun ropte: «Eg blir blenda!»

Else Kåss Furuseth glemmer ikke kvelden da alt gikk helt galt.

SEOGHØR.NO: Vanligvis har Else Kåss Furuseth (35) få problemer med å få folk til å bryte ut i latter.

MORSOM: Vanligvis får Else Kåss Furuseth salen til å bryte ut i latter. Men enkelte ganger fungerer det rett og slett ikke. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
MORSOM: Vanligvis får Else Kåss Furuseth salen til å bryte ut i latter. Men enkelte ganger fungerer det rett og slett ikke. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Men én gang da hun opptrådte for publikum, var det en person i salen som ropte ut av en annen grunn. Hun ble nemlig blendet av Kåss Furuseth, og fikk kraftige smerter i øynene.

- Ofte er det tabber og det funker bra. Men en gang hadde jeg en gullbrosje som reflekterte lyskasteren. Og så blendet jeg en dame, så hun fikk sånn brann..., sier hun til Seoghør.no.

Hendelsen fant sted for flere år siden, men Kåss Furuseth glemmer ikke kvelden. Det var nemlig ingen som lo av vitsene hennes.

Saken fortsetter under bildet.


- Det er mange mange år siden. Så sa jeg sånn: «Beklager, etterpå kommer det noen som er morsommere enn meg», og det var første gang de lo. Da var det bare å sette seg på toget hjem igjen.

Heldigvis for kvinnen i salen, gikk det bra til slutt. Men reaksjonen hennes lever videre i komikerens minne.

- Hun ble ikke alvorlig skadet, men hun ropte: «Eg blir blenda, eg blir blenda».

LES OGSÅ: - Bollesveisen ble for slitsom

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.