- Hun ropte at hun ønsket å leve

Dramatisk da Paris Jackson ble hentet av ambulanse etter selvmordsforsøk.

VILLE LEVE: Paris skal ha ropt ut at hun ønsket å leve, mens ambulansepersonalet kjørte henne til sykehuset. Foto: FameFlynet
VILLE LEVE: Paris skal ha ropt ut at hun ønsket å leve, mens ambulansepersonalet kjørte henne til sykehuset. Foto: FameFlynet Vis mer
SEOGHØR.NO:   Onsdag forrige uke ble datteren til den avdøde popkongen Michael Jackson, Paris Jackson (15), lagt inn på sykehus i L.A. etter et antatt selvmordsforsøk.    

Tenåringsjenta ble tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling i 72 timer, etter at hun angivelig skal ha kuttet seg opp på armen med en kjøttkniv.

Lørdag ble hun utskrevet fra avdelingen, og overført til UCLA Medical Center, skriver TMZ. Dette er det samme sykehuset der faren, Michael Jackson, døde i 2009.

Nå har nye opplysninger rundt selvmordsforsøket blitt lekket til pressen. 

En ny kilde sier til avisen Daily Mail at hendelsen mer var et rop om hjelp enn et reelt forsøk på å ta sitt eget liv. Kilden forteller til avisen  at Paris ropte«jeg ønsker å leve» til ambulansepersonalet.

Kilden forteller videre at ryktene om at Paris skal ha skrevet et selvmordsbrev er falske.

- Denne siste episoden var skummel for alle, sier kilden, som angivelig skal ha vært sammen med Paris under selvmordsforsøket, til The New York Post.

- Hun sparket vilt rundt seg og skrek etter hjelp. Hun skrek «Jeg ønsker å leve. Jeg gjør det. Jeg vil bare ikke leve her. Jeg skulle ønske pappa var her».

Familien har tidligere vært bekymret for hennes kraftige humørsvingninger og selvskading.

Paris har blitt opphengt i musikere som Kurt Cobain og Marilyn Manson, og droppet sitt sedvanlige sunne utseende for en mer rocka stil.

- Paris føler at ingen i familien forstår henne og hun føler seg isolert og alene. Under krangelen tirsdag kveld sa hun at faren hennes kjente henne bedre enn noen andre og han visste hvordan det var å vokse opp i rampelyset.

Paris har blitt mobbet på skolen og har fått flere negative kommentarer slengt etter deg på nettet.

- Jeg skulle ønske pappa var her. Jeg savner han hver eneste dag og gråter, har Paris tidligere uttalt om sin berømte far.

Bestemor Katherine Jackson, som ble vergen hennes etter at hennes berømte far gikk bort i 2009, skal være fra seg av bekymring for barnebarnet.

- Paris går gjennom et tøff tid. Vi tror ikke at hun ønsket å ta sitt eget liv, men at det var et rop om hjelp, sier en kilde til The Sun.  

LES OGSÅ:  Overført til sykehuset der faren døde