PLAGES AV NAVNETYV: - Hun ringer mine fans og gråter, sier Minken Tveitan om kvinnen som har utgitt seg for å være henne i fem år. Foto: TV 2
PLAGES AV NAVNETYV: - Hun ringer mine fans og gråter, sier Minken Tveitan om kvinnen som har utgitt seg for å være henne i fem år. Foto: TV 2Vis mer

- Hun ringer mine fans og gråter

Minken Tveitan har vært forfulgt av navnetyv i fem år.

SEHER.NO: Minken Tveitan (24) ble denne uken den første som måtte forlate kjendisversjonen av realityserien «71 grader nord», men hardkjøret i naturen er ingenting mot plagene hun de siste fem årene har hatt på grunn av en frekk kvinnelig dobbeltgjenger.

- Personen har opprettet flere telefonnumre i mitt navn via kontantkort: Når folk søker meg opp på nettet, får de hennes nummer. Derfor tror de at de prater med meg når de ringer, sier hun til Her og Nå.

Minken anmeldte saken i fjor sommer, men politiet henla den på grunn av mangel på bevis. Fortsatt rammes stadig den tidligere «Hotel Cæsar»-skuespilleren av forfølgerens påfunn.

- Kvinnen pleier å ringe mine fans og gråte, og fortelle hvor deprimert hun er. Deretter har folk tatt kontakt med familien min, fordi de er bekymret for meg! De har selvsagt blitt veldig opprørt. Jeg håper dette nå vil ta slutt, sier hun til bladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: - Hun var veldig sliten og lei