- Hun rev ut sitt eget hår

Mel Gibson avviser eks-kjærestens beskyldninger om mishandling.

KRANGLER SÅ BUSTA FYKER: Eks-kjærestene Oksana Grigorieva og Mel Gibson gjennomgår for tiden et av årets bitreste kjendis-rettsoppgjør om omsorgsretten for datteren Lucia. Foto: Stella Pictures
KRANGLER SÅ BUSTA FYKER: Eks-kjærestene Oksana Grigorieva og Mel Gibson gjennomgår for tiden et av årets bitreste kjendis-rettsoppgjør om omsorgsretten for datteren Lucia. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Kampen om omsorgsretten for deres ett år gamle datter Lucia har gjort bruddet mellom Mel Gibson (54) og Oksana Grigorieva (40) til en av årets bitreste kjendiskrangler.

Nå kjemper «Braveheart»-stjernen Gibson mot anklager fra eks-kjæresten om at han skal ha mishandlet og slått henne, slik at hun fikk kraftige merker på kroppen.

Ifølge nettsiden TMZ skal ansiktspleieren Mady Shany ha sagt til retten i Los Angeles at Oksana hadde klaget til henne om mishandlingen.

- Hun hevdet at Mel en gang slo henne og kastet henne på sengen, mens hun hadde babyen i armene, sier Mady til retten ifølge nettsiden.

Mel Gibson hevder imidlertid via sine advokater at han aldri har lagt en finger på eks-kjæresten.

Han hevder merkene på Oksanas fjes skyldes av at hun lider av en forstyrrelse kalt «Trichotillomania», som fører til at hun påfører seg selv skader.

- Hun hadde ofte sår og hårløse flekker på siden av hodet som følge av sykdommen, skader som hun nå prøver å beskylde meg for, sier han ifølge rettsdokumentene TMZ.com har fått tak i.

Oksanas advokat hevder imidlertid at hans klient er frisk som en fisk.

- Jeg har tilbragt 100 timer med Oksana og har aldri sett henne skrape opp sin egen hud eller rive av seg håret. Hun oppfører seg som en helt normal person, sier han til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Kjempet med tårene i vitneboksen