REDDET MANNEN: Ifølge Ozzy, ville han ikke vært i live i dag uten kona, Sharon. Foto: All Over Press
REDDET MANNEN: Ifølge Ozzy, ville han ikke vært i live i dag uten kona, Sharon. Foto: All Over PressVis mer

- Hun reddet livet mitt

Rockelegenden takker kona for at han er i live.

SEHER.NO: Rockeren Ozzy Osbourne (61) slet i mange år med et tungt narkotikamisbruk, men kom seg gjennom det ved hjelp av kona og støttespilleren Sharon Osbourne (57).

Nå erkjenner "Black Sabbath"-vokalisten at han for lengst ville vært død uten konas hjelp.

- Jeg ble nylig spurt 'hva hvis det hadde vært omvendt, og det var du som var edru og hun som lå der på gulvet innsmurt i oppkast og urin hver dag. Hvor lenge ville du holdt ut?' Jeg tenkte 'det er et godt spørsmål, det vil jeg virkelig ikke svare på'. Hun holdt jo ut. Hun reddet livet mitt, forteller 61-åringen ifølge Contactmusic.

"Dreamer"-sangeren - som har en selvmordspakt med kona - hevder nå at han ville ha tatt livet sitt, dersom han ikke hadde hatt Sharon ved sin side i dag.

- Hvis det ikke hadde vært for Sharon, hadde jeg tatt livet mitt før nå. Å bli forelsket i Sharon er det beste som noen gang har skjedd med meg. Hun var tålmodig og hun ble hos meg. Hvis det ikke hadde vært for henne, hadde jeg for lengst vært død, sier han ifølge Contactmusic.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Du er HIV-positiv