- Hun reagerer ikke lenger på noe vi sier til henne

Zsa Zsa Gabors ektemann fortviler etter at den tidligere filmstjernen falt i koma.

ALVORLIG SYK: Zsa Zsa Gabors ektemann Frederic Prinz von Anhalt frykter at det er kort tid igjen til hans kone dør, etter at hun onsdag falt i koma. Her feirer paret Zsa Zsas 94-års dag. Foto: All Over Press
ALVORLIG SYK: Zsa Zsa Gabors ektemann Frederic Prinz von Anhalt frykter at det er kort tid igjen til hans kone dør, etter at hun onsdag falt i koma. Her feirer paret Zsa Zsas 94-års dag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Familien til  Zsa Zsa Gabor (94) frykter at den tidligere filmstjernen kan dø når som helst etter at hun onsdag falt i koma.

94-åringen, som har vært innlagt på sykehus en rekke ganger i løpet av de siste månedene, skal ha blitt kjørt til sykehuset Ronald Reagan Medical Center i hui og hast tirsdag, etter at hun begynte å blø gjennom en slange som frakter næring rett til magen hennes.

- Hun har falt i koma og reagerer ikke lenger på noe vi sier til henne, sier Zsa Zsas bekymrete ektemann Frederic Prinz von Anhalt (67) til TMZ.com.

Ifølge ektemannen skal blodet ha «sprutet ut av kona som en fontene», da hun brått ble dårligere tirsdag.

Gabor har den siste tiden vært under behandling for både en mageinfeksjon og lungebetennelse.

Det er foreløpig ikke kjent om Zsa Zsa og ektemannen fortsatt ønsker å gjøre alvor av planene om å få et barn sammen før hun dør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tre søstre - 20 bryllup!