Rob Kardashian og Blac Chyna:

- Hun prøver å provosere ham

Blac Chyna anklager Rob Kardashian for ikke å betale barnebidrag.

ANKLAGER EKSEN: Blac Chyna gikk hardt ut mot eks-kjæresten Rob Kardashian på sosiale medier, der hun anklaget ham for å ikke betale barnebidrag. Foto: NTB Scanpix
ANKLAGER EKSEN: Blac Chyna gikk hardt ut mot eks-kjæresten Rob Kardashian på sosiale medier, der hun anklaget ham for å ikke betale barnebidrag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har lenge vært stille rundt feiden mellom «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Rob Kardashian (31) og modellen Blac Chyna (30), eller Angela Renée White som hun egentlig heter.

Nå ser det imidlertid ut til at uenighetene mellom duoen har blusset opp igjen.

Ifølge TMZ skal Chyna ha gått til angrep mot Rob og rapperen Tyga (28) på Instagram søndag, der hun anklaget dem for ikke å betale barnebidrag.

- Wow Tyga og Rob.....ikke noe barnebidrag «Boss Bitch All 201» …, skrev 30-åringen på sin Instagram-historie, ifølge kjendisnettstedet.

Chyna har nemlig datteren Dream Renée White (1) sammen med Rob, og sønnen King Cairo Stevenson (5) sammen med Tyga, som for øvrig også hadde et langvarig forhold med lillesøsteren til Rob Kardashian, Kylie Jenner (20).

- Vil provosere

Blac Chynas anklager havnet, ikke overraskende, ikke i god jord hos verken Tyga eller Rob.

Sistnevnte hevder, ifølge TMZ, at anklagene fra Chyna var et forsøk på ødelegge farsdagen for ham - som ble feiret i USA i helgen - ettersom han allerede betaler barnebidrag.

Ifølge nettsiden skal delingen på Instagram, ifølge kilder de har snakket med, også være et forsøk på å provosere Rob til å ta igjen - noe han ikke har lov til å gjøre.

Ifølge foreldrerettavtalen Blac og Rob skrev under i fjor, ble de nemlig enige om at de skulle holde all negativ omtale om hverandre vekk fra sosiale medier.

Tyga på sin side har ikke kommentert anklagene mot ham.

Saksøkte eksen

Det er nesten et år siden det stormet som verst rundt Rob og eksen Blac Chyna. Han delte nakenbilder av henne i sosiale medier, og rettet også grove anklager mot henne, om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Rob har i senere tid gått til sak mot sin tidligere forlovede, og har anklaget henne for mishandling.

Ifølge People kom det i september frem i rettsdokumenter at tobarnsmoren angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele ham med en iphone-lader i desember 2016.

Han påstod også at hun i forkant av hendelsen lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også ha påstått at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

Flere kilder nær Kardashian-familien har uttalt at mamma Kris Jenner (62) og resten av familien står bak Rob i skittentøyvasken, og mye kan tyde på at dette stemmer.

Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer Vis mer

Fikk ny kjæreste

I fjor sommer svirret for øvrig rykter om at Blac og Rob hadde funnet tilbake til hverandre igjen, men dette ble avkreftet av flere av Robs venner.

I senere tid har Blac fått ny kjæreste, den 18 år gamle rapperen Jay Bradley, kjent under artistnavnet YBN Almighty Jay.

Hun bekreftet romansen i starten av mars, og nylig ble duoen avbildet sammen.

Rapperen har blant annet delt et paparazzibilde av ham og Blac Chyna på Instagram, der det kom fram at bildet ble tatt da paret var på vei inn på et Sheraton-hotell sammen.

- Happy ending? skrev rapperen megetsigende til bildet.

LES OGSÅ: Ville snike seg unna på første date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer