Rob Kardashian og Blac Chyna:

- Hun prøver å provosere ham

Blac Chyna anklager Rob Kardashian for ikke å betale barnebidrag.

ANKLAGER EKSEN: Blac Chyna gikk hardt ut mot eks-kjæresten Rob Kardashian på sosiale medier, der hun anklaget ham for å ikke betale barnebidrag. Foto: NTB Scanpix
ANKLAGER EKSEN: Blac Chyna gikk hardt ut mot eks-kjæresten Rob Kardashian på sosiale medier, der hun anklaget ham for å ikke betale barnebidrag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har lenge vært stille rundt feiden mellom «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Rob Kardashian (31) og modellen Blac Chyna (30), eller Angela Renée White som hun egentlig heter.

Nå ser det imidlertid ut til at uenighetene mellom duoen har blusset opp igjen.

Ifølge TMZ skal Chyna ha gått til angrep mot Rob og rapperen Tyga (28) på Instagram søndag, der hun anklaget dem for ikke å betale barnebidrag.

- Wow Tyga og Rob.....ikke noe barnebidrag «Boss Bitch All 201» …, skrev 30-åringen på sin Instagram-historie, ifølge kjendisnettstedet.

Chyna har nemlig datteren Dream Renée White (1) sammen med Rob, og sønnen King Cairo Stevenson (5) sammen med Tyga, som for øvrig også hadde et langvarig forhold med lillesøsteren til Rob Kardashian, Kylie Jenner (20).

- Vil provosere

Blac Chynas anklager havnet, ikke overraskende, ikke i god jord hos verken Tyga eller Rob.

Sistnevnte hevder, ifølge TMZ, at anklagene fra Chyna var et forsøk på ødelegge farsdagen for ham - som ble feiret i USA i helgen - ettersom han allerede betaler barnebidrag.

Ifølge nettsiden skal delingen på Instagram, ifølge kilder de har snakket med, også være et forsøk på å provosere Rob til å ta igjen - noe han ikke har lov til å gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer