- Hun prøver å komme seg over bruddet

Superstjernens ansiktsuttrykk forteller det meste.

OVER OG UT: - Nicole har vært igjennom en tøff tid. Hun er opptatt med jobb og prøver samtidig å komme over bruddet med mannen hun trodde hun skulle ende opp med i livet, sier en kilde om bruddet mellom Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger. Foto: All Over Press
OVER OG UT: - Nicole har vært igjennom en tøff tid. Hun er opptatt med jobb og prøver samtidig å komme over bruddet med mannen hun trodde hun skulle ende opp med i livet, sier en kilde om bruddet mellom Lewis Hamilton og Nicole Scherzinger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uka kom nyheten om at Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (26) har gjort det slutt med sin syv år eldre kjæreste Nicole Scherzinger (33), kjent fra jentegruppa Pussycat Dolls.

Med armene i kors og med hodet ned ankom Scherzinger, som er dommer i amerikanske «X Factor», London torsdag etter en lang flytur fra Los Angeles. Ifølge The Sun klarte ikke 33-åringen engang å gi et «halvt smil» til de fremmøtte på flyplassen.

- Nicole har vært igjennom en tøff tid. Hun er opptatt med jobb og prøver samtidig å komme over bruddet med mannen hun trodde hun skulle ende opp med i livet, sier en ikke-navngitt kilde til den britiske avisen.


Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton var sammen i fire år, og skal fremdeles være gode venner. I følge kilder er det deres travle hverdager som har forårsaket bruddet.  

- Nicole har lenge forsøkt å få forholdet til å fungere, men uten hell. De tilbringer for lite tid sammen, uttalte nylig en venn av paret til Daily Mail i forbindelse med bruddet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Valgte jobben fremfor kjærligheten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer