REAGERER: - Robert liker ikke at Kristen er så tett på Marcus. Han har bedt henne om å stoppe å ringe henne så mye, men det nekter hun å gjøre, sier en ikke-navngitt kilde. Foto: All Over Press
REAGERER: - Robert liker ikke at Kristen er så tett på Marcus. Han har bedt henne om å stoppe å ringe henne så mye, men det nekter hun å gjøre, sier en ikke-navngitt kilde. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun prøver å gjøre ham sjalu

Kristen Stewart reagerte kraftig da Robert Pattinson ble avbildet med vakker blondine.

Publisert
SEHER.NO: «Twilight»-stjernene Robert Pattinson (25) og Kristen Stewart (21) er kjærester både på lerretet og i virkeligheten, men de er svært mediesky og prøver å holde seg unna rampelyset så godt som mulig.

I slutten av november kom nyheten om at paret skal ha leid seg en luksusleilighet sammen i London hvor de kan pleie kjærligheten i fred og ro bak lukkede dører. Men alt er imidlertid ikke så rosenrødt mellom de to som man skulle to, skriver In Touch magazine.

Nylig ble nemlig Pattinson avbildet da han var ute på byen og hygget seg sammen med blonde Sarah Roemer. Det likte ikke Stewart, og selv om Robert insisterer på at han og Sarah bare er venner - skal Kristen ha bestemt seg for å ta igjen med akkurat samme midler.

Derfor skal hun ha lagt sin «elsk» på kjærestens venn, Marcus - for å gjøre ham sjalu.

- Robert liker ikke at Kristen er så tett på Marcus. Han har bedt henne om å stoppe å ringe henne så mye, men det nekter hun å gjøre. Robert og Marcus er gode venner, og Kristen spiller på det for å gjøre ham sjalu, sier en ikke-navngitt kilde til In Touch magazine.

Årsaken er enkel, ifølge kilden.

- Hun liker å gjøre Robert sjalu for å minne ham på at andre gutter ser på henne som attraktiv...

For få dager siden begynte ryktene å svirre om at Robert Pattinson og Kristen Stewart planlegger å gifte seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vrakes av stylistene   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer