- Hun prøver å bli gravid igjen

Britney Spears har overbevist forloveden og fått grønt lys.

<strong>DISKUTERTE FREMTIDEN:</strong> Jason Trawick skal ha gitt Britney Spears grønt lys. Nå vil hun bli mamma igjen. Foto: All Over Press
DISKUTERTE FREMTIDEN: Jason Trawick skal ha gitt Britney Spears grønt lys. Nå vil hun bli mamma igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble Britney Spears' eksmann, Kevin Federline, pappa for femte gang. Fødselen ser ut til å ha inspirert Spears, som nå ønsker å bli mamma igjen.

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun, har sangstjernen overbevist forloveden Jason Trawick og at de skal forsøke å få en baby.

«Hun har følt at det er nødvendig å bli gravid igjen, etter at hun kom tilbake i form før verdensturneen hennes.», skriver avisen.

- Britney har alltid ønsket seg en stor familie, men vil også bevise overfor den familien hun har at hun er en god mor, sier en kilde til The Sun.

Og Trawick, som er Britneys tidligere manager, har gitt superstjernen klarsignal.

- Nå har hun endelig fått grønt lys fra Jason, og kan ikke vente med å bli gravid.

Avisen skriver at Spears og Trawick har diskutert fremtiden sin frem og tilbake, og har kommet fram til at Britney skal bli gravid etter at hun er ferdig med konserter for året.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kevin Federline pappa for femte gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer