NY DIAMANTRING: Da Courteney Cox og kjæresten Johnny McDaid viste seg på flyplassen i Los Angeles, viste Cox fram en ny ring. Nå raser spekulasjoner om forlovelse. Foto: FameFlynet
NY DIAMANTRING: Da Courteney Cox og kjæresten Johnny McDaid viste seg på flyplassen i Los Angeles, viste Cox fram en ny ring. Nå raser spekulasjoner om forlovelse. Foto: FameFlynetVis mer

- Hun prøvde ikke akkurat å skjule ringen

Er Courteney Cox forlovet med sin 12 år yngre kjæreste?

UTEN RING: Da Cox gjestet David Letterman denne uken, var imidlertid ringen borte. Foto: Stella Pictures
UTEN RING: Da Cox gjestet David Letterman denne uken, var imidlertid ringen borte. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Selv om det 13 år lange ekteskapet mellom Courteney Cox (49) og David Arquette ikke ville vare, ser ikke den tidligere «Venner for livet»-stjernen ut til å gi opp bryllupsdrømmen.

I hvert fall ikke om ryktene er sanne.

Da Cox og den tolv år yngre kjæresten, Johnny McDaid (37), ankom flyplassen i Los Angeles denne uken, viste Cox fram en ny diamantring på fingeren, og nå raser naturlig nok spekulasjonene om skuespilleren er forlovet.

«Courteney grep tak i flasken med sin venstre hånd, den samme hånden som viste fram det funklende juggelet. Hun prøvde ikke akkurat å skjule ringen, som så ut til å være av gull toppet med en diamant», skriver britiske Daily Mail.

En kilde fortalte nylig at et bryllup vil komme «før eller senere», og at de allerede har begynt å snakke om å få barn.

McDaid og Cox skal allerede ha flyttet sammen, selv om de bare har vært sammen siden desember.

Men Snow Patrol-rockeren har likevel rukket å få glitrende skussmål av Cox' eksmann, Arquette.

- Han er fantastisk! En flott fyr, har han sagt ifølge UsMagazine.com.

David og Courteney deler omsorgsretten til datteren Coco (9). Arquette har flere ganger spist middag med Courteney og Johnny.

- Vi har vært ute på middag noen ganger. Det eneste jeg tenker på er at det er viktig å ha en mann som man kan stole på rundt barnet ditt.

LES OGSÅ: Skryter av ekskonas nye mann