- Hun prøvde å ringe meg 20 minutter før hun døde

Den norske modellen og TV-personligheten mistet moren sin på verst tenkelige måte.

SAVNER MOREN: Linni Meister mistet moren sin som 17-åring, og TV-personligheten innrømmer at savnet neppe er blitt mindre med tiden. - Jeg føler fortsatt at mamma er rundt meg, sier hun til Dagbladet Magasinet. Foto: TV 2  Bliss
SAVNER MOREN: Linni Meister mistet moren sin som 17-åring, og TV-personligheten innrømmer at savnet neppe er blitt mindre med tiden. - Jeg føler fortsatt at mamma er rundt meg, sier hun til Dagbladet Magasinet. Foto: TV 2 Bliss Vis mer
SEHER.NO: Sjarmerende Linni Meister (25) var nylig å se i en gjesterolle som seg selv i «Hotell Cæsar», og snart er hun aktuell som skuespiller i Hollywood-serien «Aspen - The Series».

I tillegg ruller og går hennes egen serie «Linni» fortsatt på TV2 Bliss, så livet ser relativt lyst ut for den blide blondinen. Men solstrålen med den noe skingrende stemmen bærer også på en mørk sorg, som fremdeles er som «et stort hull» inni henne. Som 17-åring mistet hun moren sin.

- Det var altfor tidlig, og det er jo i den alderen man trenger moren sin mest, med råd og jenteting og sånn. Mamma hadde leddgikt, fikk over 30 operasjoner, sykehuset var mitt andre hjem, forteller Linni i et åpenhjertig intervju med Dagbladet Magasinet.

Moren til Linni hadde fått noen nye piller, så høyt blodtrykk og til slutt fikk hun en alvorlig hjerneblødning. Og datteren hennes fikk et ubesvart anrop.

- Hun hadde ringt meg 20 minutter før hun døde. Jeg rakk aldri å si ha det, avslører Linni overfor Dagbladet Magasinet.
 
Etter morens brå bortgang og det tragiske ubesvarte anropet, ble alt kaos for unge Linni. Hun var deprimert og gikk mye opp og ned i vekt. Den ustabile vekten var årsaken til at Linni bestemte seg for å kjøpe silikonpupper for noen av arvepengene fra moren sin.

- Jeg tok silikon etter at mamma døde. Jeg var ikke fornøyd. Jeg var så usikker, så da gikk jeg til legen og sa at jeg måtte ha det. Jeg tok det for å få bedre selvtillit, ikke for å bli et sexsymbol, understreker hun i intervjuet.

Linni tror at moren hadde elsket det faktum at hun ble glamourmodell som 19-åring, siden hun alltid hadde visst at datteren likte å vise seg frem og bli tatt bilder av.

Den 25 år gamle småbarnsmoren er derimot lei seg over at moren ikke fikk oppleve å bli bestemor til lille Dennis på halvannet år. Hun hadde håpet at sønnen ville fylle det «store hullet» etter moren, men hun innrømmer at det heller har blitt større - savnet etter en mor i bestemorrollen er nemlig minst like stort.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg orker ikke stresse med bryllupet nå