«Farmen»-Andrea Badendyck:

- Hun prøvde å drite meg ut foran alle

Andrea Badendyck følte seg utestengt under «Farmen»-oppholdet.

FØLTE SEG UTESTENGT: «Farmen»-deltaker Andrea Badendyck sier hun følte seg utestengt på «Farmen»-gården på grunn av Irene Helle. Foto: TV 2
FØLTE SEG UTESTENGT: «Farmen»-deltaker Andrea Badendyck sier hun følte seg utestengt på «Farmen»-gården på grunn av Irene Helle. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk noen kuler varmt mellom deltakerne Andrea Badendyck (23) og Irene Halle (35) under kveldens episode av «Farmen» på TV 2, da et speil inne på gården havnet på avveie.

Halle, som er helt avhengig av å bruke speilet for å ta på seg kontaktlinser, oppdaget at det eneste speilet inne på gården var borte. Da hun deretter overhørte at Badendyck var personen som hadde tatt speilet, ble det full kok inne på gården.

- Greia var at jeg fra dag én fikk låne speilet som lå inne på storbondehuset. Dette var noe som alle synes var helt rettferdig ettersom jeg er ikke kan se uten kontaktlinser, forteller Halle til Se og Hør.

Etter at Halle konfronterte Badendyck om det forsvunnede speilet, ble det raskt dårlig stemning mellom de to deltakerne. Halle valgte dermed å ta en prat med Badendyck om diskusjonen som utartet seg, noe som resulterte med en helt annen prat enn det 35-åringen fra Trøndelag hadde sett for seg.

Følte seg utenfor

Under samtalen mellom de to kranglefantene kom det nemlig fram at Badendyck lenge hadde følt at Halle «var ute etter henne» inne på gården, og at hun følte seg mislikt av 35-åringen.

SNAKKET UT: Irene Halle og Andrea Badendyck fikk snakket ut om konfliktene dem i mellom. Foto: TV 2
SNAKKET UT: Irene Halle og Andrea Badendyck fikk snakket ut om konfliktene dem i mellom. Foto: TV 2 Vis mer

Til Se og Hør har den 23 år gamle Oslo-jenta forklart at det hele var mye verre enn det framstår på TV.

- Jeg følte meg ganske utenfor i starten av oppholdet, og det var mye verre i virkeligheten enn det som kommer fram på tv. Det er veldig mange timer i døgnet man ikke blir filmet, og det er ikke alle samtaler som kommer foran kamera, sier toppbloggeren.

Allerede fra dag én følte Badendyck at hun ble dømt av de andre deltakerne, på bakgrunn av at hun hjemme i 2018 lever av den populære bloggen sin.

Ifølge 23-åringen opplevde hun at spesielt at Irene ga henne en kald skulder helt fra starten av oppholdet.

- Hun startet vårt bekjentskap ved å påpeke at det ikke var noe poeng for meg å plassere en vannlilje i håret, når jeg likevel «ikke kunne ta en selfie med den». Jeg opplevde det som at hun prøvde å drite meg ut foran alle, og det er sårt når man kommer inn på en gård alene, forklarer Badendyck.

Tunge uker

Badendyck beskriver starten av oppholdet som ganske tungt, og forteller at hun slet ganske mye med å trives de første ukene. Flere ganger vurderte hun også å pakke sakene sine for å reise hjem fra gården.

SOM TO DRÅPER VANN: Nikolai og Markus Aspen (23) er eneggede tvillinger, og blir stadig forvekslet med hverandre. Likheten har bydd på noen ekstra utfordringer etter at førstnevnte dukket opp på «Farmen». Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Helén Skogstad Vis mer

- Jeg synes det var vanskelig å ikke bli sett for den jeg var, og ble «hun bloggeren» som ikke skjønte en dritt, og som hele tida skulle bli belært. Det var folk som ikke engang klarte å se på meg da de snakket til meg, og jeg synes det var en usmakelig oppførsel, forteller hun.

Likevel er bloggeren glad for at hun valgte å bli på gården.

- Det ble utrolig mye bedre etter hvert. Jeg endte opp med å føle meg inkludert i gruppen, men jeg måtte virkelig kjempe for å få respekt.

- Det var mange som beklaget til meg personlig etterpå, for at de hadde oppført seg slik de hadde gjort. Jeg var forberedt å bli satt i bås, men ikke så hardt som jeg faktisk ble. Jeg føler det ble en kamp som jeg på alle måter vant til slutt, sier hun.

- Tok det personlig

Til Se og Hør innrømmer Halle at hun har snakket negativt om ting og meninger som Badendyck står for, men at hun aldri med hensikt har forsøkt å såre 23-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

KLAR TALE: Irene Halle hadde ingen intensjon om å fryse ut Andrea Badendyck fra gården. Hun mener Badendyck tok det hele veldig personlig. Foto: TV 2
KLAR TALE: Irene Halle hadde ingen intensjon om å fryse ut Andrea Badendyck fra gården. Hun mener Badendyck tok det hele veldig personlig. Foto: TV 2 Vis mer

- Hun tolker det jeg sier veldig annerledes, og tar ting veldig personlig. Jeg fortalte blant annet en historie om hair extensions, og sa at jeg synes slike ting er teit, uten å vite at Andrea hadde hair extensions. Hun trodde dermed at jeg hatet alle som brukte det, men det stemmer ikke. Flere av mine venner har det blant annet, forteller Halle.

Ifølge Halle er hun vant med å ha en mer direkte måte å snakke på, slik hun har med sine venninner i Trøndelag.

- Jeg føler ikke at jeg sårer andre i måten å prate på, for skal jeg virkelig såre noen, så er jeg mye mer høylytt og man kjenner det virkelig på kropp og sjel. Jeg tror det handler mer om at ikke alle forstår helt min måte å kommunisere på, da den er veldig direkte, sier Halle.

Halle forteller også at hun skal ha sagt til flere av deltakerne på gården at de måtte si fra hvis det var noe de synes gikk for langt. Hun mener at Badendyck har tatt alt veldig personlig.

- Altså, jeg liker å drite ut alle. Det er humor, og ikke minst så liker jeg å drite ut meg selv også. Når andre klarer å drite meg ut, så er det kudos og fliring, sier trønderen.

At Halle skal ha hatt en personlig agenda mot Badendyck, avkrefter 35-åringen.

- Folk må få føle det de føler, og det aksepterer jeg, men det stemmer ikke, sier hun.

LES OGSÅ: TV 2 avslørte hvem som ryker i kveldens «Farmen»-tvekamp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer