HAR FOKUS PÅ FAMILIEN: Maria Montazami har vært gift med ektemannen i 17 år og paret har fire barn sammen. Til Seher.no forteller hun at familien alltid kommer først. Foto: Foto: Anders Hugo/TV3
HAR FOKUS PÅ FAMILIEN: Maria Montazami har vært gift med ektemannen i 17 år og paret har fire barn sammen. Til Seher.no forteller hun at familien alltid kommer først. Foto: Foto: Anders Hugo/TV3Vis mer

- Hun prioriterer bare seg selv

De svenske Hollywoodfruene vil ikke bli sammenlignet med Anna Anka.

SEHER.NO: Mandag var det klart for premiere på realityserien "Svenske Hollywoodfruer" på TV3,
hvor publikum fikk møte fruene Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Anna Anka.

Anna Anka har allerede har blitt kjendis i Norge for sine mange kontroversielle uttalelser og sitt turbulente ekteskap med musikklegenden Paul Anka. Maria Montazami er i liket med Anna hjemmeværende frue som lever godt av ektemannens penger, men 43-åringen vil ikke bli sammenlignet med henne av den grunn.

- Vi er ikke like. Jeg er så svensk, jeg er en nerd. Jeg elsker hjemlandet mitt og har fokus på familien. Vi har ikke mye til felles
. Anna sier mye, kanskje noen ganger litt mye, men vi er ikke like. Jeg og Anna Anka har veldig forskjellige moraler. Min prioritet er familien - mens hun bare prioriterer seg selv. Det er en stor forskjell, sier hun til Seher.no.

Hollywoodfruen Agnes-Nicole Winter kjenner seg heller ikke igjen i Anka, og har ikke noe behov for å bli kjent med henne heller.

- Vi har aldri møttes og vi har ulike liv og ulike synspunkter. Hun er definitivt ikke en person jeg ville invitert på lusj! skriver hun i en mail til Seher.no.
 
En typisk dag for Hollywoodfruen Maria Montazami består av å lage mat til familien, møte venninner og dra på shopping, og blondinen legger ikke skjul på at hun elsker rikmannslivet sitt.

- Det å våkne og ikke trenge å bekymre seg for noe, å ikke bekymre seg for penger, det er deilig. Jeg har vært heldig. Det er flott å kunne dra på shopping med venninner, det er supergøy!

Maria bor sammen med ektemannen Kamron Montazami og deres fire barn i parets millionvilla, men luksuslivet som hjemmeværende frue har også sine bakdeler.

- Når man er hjemme får man liksom ikke den makten til å ha noe å si politisk. Jeg har liksom ikke det samme språket som folk som jobber. Jeg snakker jo mest med venninnene mine i nabolaget. Så jeg vet ikke så mye om politikk og sånt. Se for deg meg i Det hvite hus! Jeg ville ha tabbet meg ut med én gang! Men jeg føler meg ikke dum, selv om det er en del ting jeg ikke vet. Jeg vet jo generelle ting, men ikke mer, og det føles flaut, innrømmer hun til Seher.no.

"Svenske Hollywoodfruer" har hatt en enorm suksess i Sverige i høst, med over 900.000 seere i gjennomsnitt.

"Svenske Hollywoodfruer" ser du mandager klokken 20.30 på TV3. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: - Jeg elsker å se fantastisk ut!