VIL HA SØSKEN: Tiffani Thiessens datter Harper maser hver dag om å få en søster eller bror. Skuespilleren prøver for tiden å bli gravid. Foto: All Over Press
VIL HA SØSKEN: Tiffani Thiessens datter Harper maser hver dag om å få en søster eller bror. Skuespilleren prøver for tiden å bli gravid. Foto: All Over PressVis mer

- Hun presser meg til å bli gravid

«Beverly Hills 90210»-stjernens datter ønsker seg en søster eller bror. Og snart får hun viljen sin!

SEOGHØR.NO: I 2010 ble den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tiffani Thiessen (40) stolt mamma til lille Harper.

KJENT SERIE: Beverly Hills: 90210 var en av 90-tallets største TV-serier. Her er Thiessen (øverst til høyre) sammen med Ian Ziering, Jason Priestley, Kathleen Robertson, Tori Spelling, Brian Austin Green og Jennie Garth. Foto: All Over Press
KJENT SERIE: Beverly Hills: 90210 var en av 90-tallets største TV-serier. Her er Thiessen (øverst til høyre) sammen med Ian Ziering, Jason Priestley, Kathleen Robertson, Tori Spelling, Brian Austin Green og Jennie Garth. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er Harper blitt fire år gammel. Og bestevenninnen hennes har akkurat blitt storesøster. Derfor har hun lyst til å bli det selv.

- Hun legger mer press på meg enn noen andre! Hver dag ber hun meg om å bli gravid. Hver morgen våkner hun opp og sier: «Er det en baby i magen din?» Hun tror den kan vokse over natten mens jeg sover. Så ser hun på meg og sier: «Det er ingen baby der jo, Mamma!», sier Thiessen ifølge People.com.

I utgangspunktet ville skuespilleren ha blitt tobarnsmor allerede, men så ble en av kollegene fra TV-showet «White Collar» gravid.


- Vi hadde tenkt til å prøve for to år siden, fordi jeg hadde likt en aldersforskjell på tre år mellom dem. Men kollegaen min ble gravid. Jeg tenkte at jeg ikke kunne gjøre det mot showet, så vi endte opp med å vente.

Snart kommer nok Harper til å få ønsket sitt oppfylt. Thiessen avslører at hun og ektemannen Brady Smith «jobber med saken». Men hun er nok ikke gravid allerede.

- Jeg tror ikke det. Jeg hadde nok kjent det, og jeg føler meg ikke gravid nå. Med Harper skjedde det med én gang, så jeg håper det blir like lett denne gangen, sier hun.

LES OGSÅ: - Fødselen tok 30 timer