Jillian Michaels:

- Hun pleide å spytte på folk

Treningsdronningens ekskjæreste kommer med oppsiktsvekkende uttalelser.

SPYTT?: Jillian Michaels eks hevder at treningsdronningen har svært dårlige bordmanerer. Det får Michaels til å rase. Foto: Aff-USA / Shutterstock / NTB
SPYTT?: Jillian Michaels eks hevder at treningsdronningen har svært dårlige bordmanerer. Det får Michaels til å rase. Foto: Aff-USA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Slanke- og treningsdronningen Jillian Michaels (47), som i flere år var å se i slankeserien «The Biggest Loser», har gjennom årene skapt flere overskrifter.

Det ble blant annet skrevet mye om den personlige trenerens exit fra serien i 2014, fordi det ble hevdet at hun selv ønsket å få sparken. Det skal ha vært fordi hun mente deltakerne ble behandlet dårlig av produksjonen.

I 2012 ble det også kjent at hun hadde blitt mamma to ganger på én uke. Bakgrunnen var at hun adopterte en datter, samme uke som kjæresten fødte parets sønn, ifølge People.

Nå er det imidlertid ikke henne selv som skaper overskrifter, men eksen.

- Spyttet på folk

Michaels eks, fitnesstrener Jackie Warner (53), kommer nemlig med oppsiktsvekkende uttalelser om treneren. Paret var i et forhold i seks år på 90-tallet før de gikk hver til sitt.

Uttalelsene, der Warner blant annet går hardt ut mot eksens bordmanerer, kommer frem i podkasten «Hot Takes & Deep Dives with Jess Rothschild».

- Vi pleide å bli kastet ut av fine restauranter fordi hun skrek høyt og bannet, og jeg klarte det ikke. Jeg var bare ikke den samme. Jeg mener, hun pleide å spytte på folk, sier 53-åringen om eksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.