Jillian Michaels:

- Hun pleide å spytte på folk

Treningsdronningens ekskjæreste kommer med oppsiktsvekkende uttalelser.

SPYTT?: Jillian Michaels eks hevder at treningsdronningen har svært dårlige bordmanerer. Det får Michaels til å rase. Foto: Aff-USA / Shutterstock / NTB
SPYTT?: Jillian Michaels eks hevder at treningsdronningen har svært dårlige bordmanerer. Det får Michaels til å rase. Foto: Aff-USA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Slanke- og treningsdronningen Jillian Michaels (47), som i flere år var å se i slankeserien «The Biggest Loser», har gjennom årene skapt flere overskrifter.

Det ble blant annet skrevet mye om den personlige trenerens exit fra serien i 2014, fordi det ble hevdet at hun selv ønsket å få sparken. Det skal ha vært fordi hun mente deltakerne ble behandlet dårlig av produksjonen.

I 2012 ble det også kjent at hun hadde blitt mamma to ganger på én uke. Bakgrunnen var at hun adopterte en datter, samme uke som kjæresten fødte parets sønn, ifølge People.

Nå er det imidlertid ikke henne selv som skaper overskrifter, men eksen.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslørte på Instagram at hun hadde gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Spyttet på folk

Michaels eks, fitnesstrener Jackie Warner (53), kommer nemlig med oppsiktsvekkende uttalelser om treneren. Paret var i et forhold i seks år på 90-tallet før de gikk hver til sitt.

Uttalelsene, der Warner blant annet går hardt ut mot eksens bordmanerer, kommer frem i podkasten «Hot Takes & Deep Dives with Jess Rothschild».

KRASSE BESKYLDNINGER: Jillian Michaels eks, Jackie Warner, kommer med krasse uttalelser om ekskjæresten. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
KRASSE BESKYLDNINGER: Jillian Michaels eks, Jackie Warner, kommer med krasse uttalelser om ekskjæresten. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

- Vi pleide å bli kastet ut av fine restauranter fordi hun skrek høyt og bannet, og jeg klarte det ikke. Jeg var bare ikke den samme. Jeg mener, hun pleide å spytte på folk, sier 53-åringen om eksen.

Gavmild

Hun forklarer videre at hun til slutt skal ha fått nok, og dumpet kjæresten.

Warner gir imidlertid 47-åringen ros for å være en gavmild person, men innrømmer at aldersforskjellen på syv år skal ha spilt en rolle i bruddet.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

Det tok ikke lang tid før Jillian Michaels så seg nødt til å svare på beskyldningene. Det skriver US Weekly. På sosiale medier går hun nå hardt ut mot «løgnene om meg om at jeg spytter på folk på restauranter».

I et to minutter langt videoklipp refser hun eksens beskyldninger, samt Page Six for å hevde at de har forsøkt å få en kommentar.

- Dere lyver (...) Jeg er ganske sikker på at hvis jeg faktisk hadde spyttet på folk på restauranter, eller bare én person, så hadde det allerede stått i avisene.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

47-åringen forteller også videre at til tross for at hun er en offentlig person, og svært vant til slike historier, er hun redd for at barna skal få det med seg.

- Ja, barna mine vet at jeg ikke spytter på folk på restauranter, men det er ikke gøy for dem hvis de må gå på skolen og høre fra vennene at «mamma spytter på folk på restauranter».

Forlovet

47-åringen er i dag i et tilsynelatende lykkelig forhold med DeShanna Marie Minuto (36). Paret forlovet seg i november i fjor, etter tre år som kjærester.

- Deshanna er alt - vakker, smart, morsom, kreativ, rar, lidenskapelig ... jeg kunne nevnt i fleng (...) Jeg er så takknemlig som får kalle henne min, uttalte hun til People i november.

Tidligere, fra 2015 til 2018, var hun forlovet med Heidi Rhoades. De har datteren Lukensia (12) og sønnen Phoenix (9) sammen.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Hyllet ektemannen - fikk svar fra eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer