- Hun planlegger bryllup i hemmelighet

Kylie Minogues romantiske plan skal være avslørt.

ARM I ARM: Kylie Minogue og Joshua Sasse viste tydlig sin kjærlighet på London Heathrow Airport tidligere i år. Senere i år er det planlagt at de skal gi hverandre sine ja.  Foto: Splash News
ARM I ARM: Kylie Minogue og Joshua Sasse viste tydlig sin kjærlighet på London Heathrow Airport tidligere i år. Senere i år er det planlagt at de skal gi hverandre sine ja. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor høst kunne endelig Kylie Minogue (48), som er mest kjent for sangen «Spinning Around», fortelle at hun hadde funnet lykken med den 20 år yngre skuespilleren Joshua Sasse (28), etter to år som singel.

Paret møttes på settet til TV-serien «Galavant» hvor de spilte mot hverandre. Noen måneder senere ble de sammen, før de forlovet seg. Nå planlegger paret bryllup i Australia, ifølge DailyMail.

Venner av paret skal ha avslørt til det australske bladet NW at Kylie skal ha startet letingen etter lokaler i sin hjemby Melbourne.

Ett av disse skal være kirken St. Pauls Cathedral.

Kylies berømte søster, TV-profilen Danii Minogue (44) skal være utpekt som forloveren til sangstjernen.

Når det kommer til kjolen, sier ryktene at hun skal ha valgt det britiske designermerket Ralph And Russo, til å lage selve bryllupskjolen.

Kylie og Joshua har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

FORLOVELSESRINGEN: Tidligere i år ble Kylie Minogue og forloveden Joshua sett på London Heatrow Flyplass hånd i hånd, hvor vi da også tydlig fikk se forlovelsesringen. 
 Foto: Splash News
FORLOVELSESRINGEN: Tidligere i år ble Kylie Minogue og forloveden Joshua sett på London Heatrow Flyplass hånd i hånd, hvor vi da også tydlig fikk se forlovelsesringen. Foto: Splash News Vis mer

Svarte på spørsmål om forholdet

I fjor lot Monigue forloveden Joshua svare på spørsmål angående forholdet deres i et radio-intervju hos contactmusic.com, der spøkte han blant annet om bryllupsreise, når det ble spurt om de planlegger å gifte seg.

- Dere er litt sent ute. Vi er på bryllupsreisen vår nå.

- Jeg ville følt meg mye bedre hvis folk kalte meg Mr.Minogue, la Joshua til spøkende, til nettstedet.

Turbulent Kjærlighetsliv

Kylie Minogue har gjennom årene vært igjennom en rekke profilierte forhold, men hennes forrige forhold med Andres Velencoso (38) varte i hele fem år, men tok da slutt i 2013, grunnet lite tid til hverandre. En venn av Minogue utalte på den tiden at hun ikke tok bruddet lett.

- Hun er helt knust. Dette er et stort tap for henne, fortalte vennen av Minoque, til avisen The Sun.

Kylie Monigue har tidligere vært sammen med Olivier Martinez, Jason Donovan, rockeren Lenny Kravitz og nå avdøde INXS-sangeren Michael Hutchence.

EKSKJÆRESTEN: Kylie Minogue og ekskjæresten Andres Velencoso på en Restaurant i England, Mayfair i 2012. 
 Foto: wenn.com
EKSKJÆRESTEN: Kylie Minogue og ekskjæresten Andres Velencoso på en Restaurant i England, Mayfair i 2012. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ:  - Jeg er blitt seig som ei gammel spekeskinke

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer