- Hun planlegger å gifte seg

Gravide Kourtney Kardashian vil ta forholdet et steg videre.

PLANLEGGER GIFTERMÅL? Gravide Kourtney Kardashian vil nå gifte seg med sin kjære, Scott Disick, ifølge Entertainment Tonight. Foto: All Over Press
PLANLEGGER GIFTERMÅL? Gravide Kourtney Kardashian vil nå gifte seg med sin kjære, Scott Disick, ifølge Entertainment Tonight. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Realitystjernen Kourtney Kardashian (32) og kjæresten Scott Disick planlegger et snarlig bryllup. Ifølge Entertainment Tonight, forteller nemlig kilder at de to, som nylig annonserte at de venter sitt andre barn sammen, vil gifte seg i en liten seremoni, der bare familie er til stede.

Ifølge kildene vil bryllupet finne sted i Kardashians familiehjem. Men det er enda ikke klart om den romantiske seansen etter hvert også vil bli TV-underholdning.

Grunnen til at Kourtney nå vurderer å gifte seg med sin kjære, er at han har forbedret sitt partypregede liv etter at han bli pappa til lille Mason for 23 måneder siden.
 
- Tidligere brukte ikke Kourtney mye energi på å skulle gifte seg. Men ideen har vokst seg større hos henne. De har snakket mye om det, og hun har fortalt at hvis det er dette Scott vil - da vil hun det også, fortalte en ikke-navngitt kilde til OK! Magazine i oktober.
 
I mellomtiden har Kardashian vært taus om bryllupsryktene før hun nylig annonserte sin andre graviditet.

- Scott og jeg er lykkelige over å kunngjøre at vi venter vårt andre barn, og er ekstatiske over å utvide kjærligheten i vår familie. Jeg er ni uker på vei. Man skal jo helst vente i 12 uker før man annonserer noe, men jeg føler meg trygg på at det går bra, sa Kourtney Kardashian nylig til E! News.
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er en gjeng med idioter