NÅ: Heldigvis har Britney fått litt lenger hår nå, men det er nok mest sannsynlig takket være extensions. Foto: All Over Press
NÅ: Heldigvis har Britney fått litt lenger hår nå, men det er nok mest sannsynlig takket være extensions. Foto: All Over PressVis mer

- Hun planla barberingen

Britney Spears skal ha planlagt den famøse hodebarberingen.

SEHER.NO: Det var i februar i år at popstjernen Britney Spears (25) sjokkerte alle ved å barbere av seg de blonde lokkene.


Og flere medier, samt eieren av frisørsalongen der hun "klippet" seg, har i etterkant hevdet at popdronningen hadde planlagt det hele.


Ifølge popstjernens tidligere assistent Katie Machado stemmer disse ryktene, melder CBS.


Machado hevder at Britney snakket om å barbere av seg håret lenge før det faktisk skjedde, men sier likevel at hun ble kjempesjokkert da popstjernen faktisk gjennomførte det.


- Det skjedde to ganger at hun fikk lyst til å barbere hodet. Men jeg sa "Britney, det er vel kanskje ikke så lurt?". Den første gangen vi dro til en frisør ombestemte hun seg, men den andre gangen var ikke jeg der, og da gjennomførte hun det. Jeg vet fortsatt ikke hvorfor hun gjorde det, hun har aldri fortalt meg det. Hun ble tvunget inn i rehab før hun fikk sagt noe om det, sier Machado.


Ester Tognozzi, eier av frisørsalongen Tarzana der Britney skallet seg forrige vinter, har tidligere sagt at hun mener det hele var et PR-stunt.

Tognozzi påstår at hun hadde trukket for gardinene i salongen, men at Britneys bodyguarder dro fra gardinene igjen, slik at folk utenfor skulle få godt innsyn.


Andre har hevdet Britney gjorde det fordi håret hennes var så slitt.


Uansett årsak, gjorde ikke det angivelig planlagte stuntet noe som helst for å bedre skandaledronningens private eller profesjonelle liv...Se noen av Britneys mange fremtoninger her: LES OGSÅ: - Stylist eller photoshop?