- Hun påstår hun er helt naturlig

Men disse bildene av 17-åringen bygger ikke akkurat opp under påstanden...

FØR/NÅ: Den unge kvinnen har gått gjennom en sjokkerende forvandling.
FØR/NÅ: Den unge kvinnen har gått gjennom en sjokkerende forvandling. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-pressen gikk tidligere i år av skaftet, da «The Green Mile»-skuespilleren Doug Hutchison (51) giftet seg med den da 16 år gamle Courtney Stodden.

Stoddens utseende har blitt mye omtalt, spesielt fordi hun gang på gang har påstått at hun er hundre prosent naturlig, og aldri har fikset på sitt eget utseende. Så langt gikk hun, at hun lot Dr. Drew Pinsky undersøke brystene hennes ved hjelp av en ultralyd-maskin på TV.

TV-legen konkluderte til slutt med at brystene var ekte, men mange nekter å godta dette.

Kommentarene på nettet har i etterkant florert, og svært mange skriver at det ser ut som hun er nærmere 40 år gammel enn 17. Til slutt var aktiviteten på Stoddens Facebook-side så stor at hun ble kastet ut av nettsamfunnet.

Nå har et bilde av den unge kvinnen lekket ut på nettet, fra tiden før hun ble sammen med Hutchison. Og bildet beviser kanskje at alt ikke er så natulig likevel?

«Hun ser ut som en helt annen person», skriver nettstedet TooFab.com.


Kjendisbloggen Crazy Days and Nights tar ganske mye hardere i.

«Det viser henne før puppeoperasjonen, og det ser ut som om hun faktisk er 16 år gammel. Hun ser ikke ut som en 40-åring som gjennom ti år har jobbet fem vakter hver kveld som stripper. Det er ikke sjanse i havet for at Courtney ble sånn som hun er nå uten å få hjelp.»

Men Stodden selv ser ut til å nyte oppmerksomheten, og senest denne uken viste hun seg på undertøys-shopping og kirkebesøk ikledd en svært liten sort kjole.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her har 17-åringen bevist at puppene er ekte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer