DROPPES: Angelina Jolie er ikke lenger St. Johns fjes utad. Foto: All Over Press
DROPPES: Angelina Jolie er ikke lenger St. Johns fjes utad. Foto: All Over PressVis mer

- Hun overskygger oss

Angelina Jolie fikk sparken...

SEHER.NO: Superstjernen Angelina Jolie (34) var tidligere motehuset St. Johns fjes utad. Hun frontet flere reklamekampanjer for fashion-giganten, men så ble det plutselig stopp.

Nå går motehuset selv ut med sin versjon om hva som egentlig har skjedd. Det viser seg at det er St. John som har droppet Angelina, og ikke omvendt, som mange har trodd.

- Jolie overskygget selve merket. Vi ønsket å ta en pause fra å bruke skuespillere i våre kampanjer, og har også valgt å styre unna blondiner, forteller direktør i St. John, Glenn McMahon, til WWD.

Så mens andre konkurrerende merker den siste tiden har signert kontrakter med kjendiser som Eva Mendes, Emma Watson og Madonna, velger nå St. John heller å bruke den rødhårede modellen Karen Elson.

- Det er for å vise et moderne perspektiv. Vi har utviklet oss, sier McMahon.

Dette er ikke første gangen Angelina blir droppet av en av sine arbeidsgivere. Sommeren 2008 sa kosmetikk-giganten Shisheido nei takk til videre samarbeid med skuespilleren.

Den gang ble hun erstattet av modellen Agyness Deyn.

Angelina Jolie og ektemannen Brad Pitt (46) ble nylig kåret til det tredje mest populære kjendisparet i Hollywood, i en kåring foretatt av nettstedet Popeater.com.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er det mest populære paret