Khloé Kardashian:

- Hun opptrer som en alenemamma

Forholdet mellom Khloé Kardashian og Tristan Thompson skal være på tynn is igjen.

TURBULENT: Nok en gang ser det ut til at forholdet mellom Khloé Kardashian og Tristan Thompson er på tynn is. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Nok en gang ser det ut til at forholdet mellom Khloé Kardashian og Tristan Thompson er på tynn is. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nesten et år er gått siden kjæresten til realitystjernen Khloé Kardashian (34), Tristan Thompson (27), skapte kioskveltende overskrifter med den mye omtalte utroskapsskandalen sin.

Siden den gang har det vært svært turbulent mellom Khloé og Tristan, som kunne glede seg over å få sitt første barn sammen, datteren True (10 md.), bare dager etter at overskriftene traff tabloidpressen.

Tidligere har det sett ut til at duoen har klart å løse problemene mellom seg, men nå ser det ut til at forholdet nok en gang er på tynn is.

- Som en alenemamma

Ifølge en kilde til People, som skal være en nær venn av paret, snakker de omtrent ikke sammen lenger.

- Khloé og True er veldig lykkelige i Los Angeles. De tilbringer svært liten tid i Cleveland der Tristan bor, forteller kilden til nettstedet.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Hun opptrer som en alenemamma, legger kilden til.

Da Khloés halvsøster Kylie Jenner (21) arrangerte en storslagen bursdagsfeiring for datteren Stormi (1) i helgen, var Tristan heller ikke å se.

34-åringen delte søte bilder av seg selv og datteren fra festen, men altså ingen av barnefaren. Khloé har faktisk ikke lagt ut et eneste Instagram-bilde av Tristan siden april i fjor, men hun deler gjerne inspirerende ord på Instragram Story - som ofte kan tolkes i lys av det utfordrende forholdet mellom de to.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

God mor

Flere ganger har Khloé uttrykt at det er True som er hennes hovedfokus. Ifølge Peoples kilde blir alle valg Khloé tar, bestemt etter hva hun mener er best for datteren.

- Hele livet hennes er True. Khloé er en fantastisk mamma. Det er veldig tydelig at hun elsker morsrollen, forteller kilden, og fortsetter:

- Hun stortrives også i selskapet til True nå som hun er blitt litt eldre. De deltar også i klasser sammen med andre babyer som er på hennes alder. Hun sørger for at True får seg venner.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Happy 10 months my love 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Forsøker alt han kan

Helt siden en video av Tristan, i het omfavnelse med en kvinne, dukket opp nettsteder som Daily Mail og TMZ i april i fjor, har ikke spekulasjonene og meningene fra fansen latt vente på seg.

Ukentlig virrer det rykter om både det ene og det andre. Noen hevder at paret har det bedre enn noen gang før, og planlegger flere barn allerede - mens andre mener at paret fremdeles står på usikker grunn.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

Ifølge en kilde til Us Weekly i januar, som skal være en nær venn av Khloé og Tristan, heller situasjonen mot sistnevnte påstand.

- De kommer ikke til å gifte seg i nærmeste fremtid. Fokuset nå er på deres datter True, og hva som er best for henne, sa kilden den gang.

UTEN TRISTAN: Khloé gjestet «Watch What Happens Live» nylig, sammen med søstrene Kim Kardashian (t.v.) og Kourtney. Foto: NTB scanpix
UTEN TRISTAN: Khloé gjestet «Watch What Happens Live» nylig, sammen med søstrene Kim Kardashian (t.v.) og Kourtney. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det ser heller ikke ut til at Khloé har klart å legge den turbulente tiden bak seg riktig ennå.

Ifølge kilden forsøker Tristan å gjøre alt han kan for å gjenvinne tillit, men i stedet velger Khloé å tilbringe tiden sin i LA, fremfor i Cleveland der paret holder til.

- Å gjenvinne Khloés tillit kommer til å ta tid. Tristan er en fantastisk far, men det er fortsatt ikke gitt at de klarer å gjenoppbygge det de en gang hadde. Omfanget av det Tristan gjorde sitter fortsatt dypt hos Khloé. Hun har ikke kommet over det ennå, sa kilden til nettstedet.

LES OGSÅ: Frykter det samme vil skje med Meghan som med Diana

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer