- Hun oppførte seg som en bølle

«Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham fikk ikke lov til å fullføre rusbehandlingen.

KASTET UT: «Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham fikk ikke lov til å fullføre behandlingen på avrusningsklinikken The Luke Institute. Foto: Blue Wasp / Splash News/All Over
KASTET UT: «Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham fikk ikke lov til å fullføre behandlingen på avrusningsklinikken The Luke Institute. Foto: Blue Wasp / Splash News/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Teen Mom»-stjernen Farrah Abraham (22) sjekket tidligere denne måneden inn på avrusningsklinikken The Lukens Institute i Florida for å forsøke å få orden på livet sitt. 

Den siste tiden har det regelrett stormet rundt den tidligere MTV-stjernen. Blant annet har Farrah operert inn mer silikon i brystene, sendt sex-meldinger til Charlie Sheen (47), hetset gamle kollegaer på Twitter og samtidig hatt tid til å spille inn en sexvideo med James Dean.

Planen var at alenemoren, som gikk fra å være en uskyldig tenåringsmor til pornostjerne på rekordtid, skulle delta på kurs som skulle hjelpe henne med å takle avhengigheten til alkohol. Abraham skulle ikke bo fast på klinikken over en lenger periode, men skulle delta på et ti dagers kurs før hun senere kunne komme og gå som hun ville. 

- På dette punktet i livet mitt trenger jeg å holde fokus på det positive og komme meg gjennom alt det negative rundt det fyllekjøringsdommen har skapt i livet mitt, sa Farrah ifølge Radaronline.com før hun sjekket inn på klinikken.

Abraham ble arrestert og dømt for fyllekjøring i mars.

Mobbet de andre pasientene
Nå har derimot realitystjernen blitt kastet ut fra klinikken. Farrah skal vært en så ødeleggende faktor for de andre pasientene at veilederene ikke så noen annen mulighet enn å be henne pakke sakene sine to dager før hun egentlig skulle ha vært ferdig.

- Hun vil fremdeles få godkjent programmet, men på kortere tid enn det det egentlig pleier å ta. Oppførselen hennes ble for utfordrende for klinikken, sier en kilde til nettstedet.

Abraham skal blant annet ha startet en krangel med en sykepleier, prøvd å ta bilder av en av de andre pasientene, Patricia «Tanning Mom» Krentcil, og oppført seg som en bølle ovenfor andre ansatte og pleietrengende.

Sjefene ved avrusningsklinikken skal angivelig ha vært så lei av Farrahs oppførsel at de egentlig ville kaste henne ut allerede 4. juli. Kun tre dager etter at Abraham først sjekket inn.

- At dette skulle skje kunne man se på mange mils avstand. Farrah ba dem om en ny sjanse og lovet at hun skulle skjerpe seg, forteller kilden til Radaronline.com.

- De var motvillige, men ga henne en ny mulighet til å fullføre programmet. De ville ikke kaste henne ut, fordi hun trengte behandlingen hun fikk.

Men på mandag ble det for mye å takle for de ansatte da Farrah inviterte en paparazzifotograf til klinikkens eiendom for å ta bilder av henne. Først ble fotografen kastet ut, før Farrah også måtte pakke sakene sine og sjekke ut før behandlingsprogrammet var over.

Realitystjernen har så langt ikke kommentert de nye opplysningenene.

LES OGSÅ:   «Teen Mom»-stjerne tatt for fyllekjøring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer