- Hun opererte bort babymagen

Venner hevder Angelina Jolie har jukset seg til sin sylslanke figur.

SLANK I REKORDFART: Ikke mange kvinner som ble tvillingmødre for tre måneder siden kan vise frem en slik midje. Har Angelina Jolie jukset? Her er hun med samboer Brad Pitt på premieren til "The Changeling". Foto: All Over Press
SLANK I REKORDFART: Ikke mange kvinner som ble tvillingmødre for tre måneder siden kan vise frem en slik midje. Har Angelina Jolie jukset? Her er hun med samboer Brad Pitt på premieren til "The Changeling". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Angelina Jolie (32) viste seg offentlig for første gang etter tvillingfødselen under premieren på "The Changeling", førte det til svært lite snakk om filmen, men desto mer prat om hennes nye tatovering og sylslanke figur.

Bare tre måneder etter at tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline kom til verden på Lenval-sykehuset i Nice, er det ingen spor til babymage hos den ettertraktede "Tomb Raider"-skuespillerinnen.

Nå hevder venner av Angelina at hun har jukset seg til sin smale midje og at hun skal ha fått gjennomført mageplastikk for å fjerne overflødig hud og fett etter svangerskapet.

- Hun liker ikke å snakke om det eller innrømme det, men Angie fortalte noen venner at hun har hatt en "mommy tuck", røper en kilde til magasinet Star.

En "mommy tuck" er et kirurgisk inngrep som gjerne gjennomføres i forbindelse med et keisersnitt. Etter at barna er forløst, opererer kirurgene mors midje slankere, og veien til figuren man hadde før graviditeten blir langt kortere.

Ordet er hentet fra det engelske ordet for mageplastikk - "tummy tuck".

Tidligere er det blitt hevdet av Spice Girls-stjernen Victoria Beckham (34) har fått gjennomført en "mommy tuck" i forbindelse med sine keisersnitt.
Ukebladet Us Weekley tror imidlertid at det er en hemmelig, europeisk diett som er årsaken til at Angelina har funnet tilbake til sin gamle kropp bare 11 uker etter fødselen.

Hva tror du - har Angelina operert bort babymagen? Si din mening i vår avstemning!

LES OGSÅ: Brad og Angelina vil ha flere barn

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer