Khloé Kardashian:

- Hun opererer seg for å imponere Tristan

Hevder at reality-stjernen går drastisk til verks for å endre utseendet sitt.

LAGT SEG UNDER KNIVEN?: Kilder hevder at Khloé Kardashian har gjennomført flere inngrep den siste tiden. Her er hun avbildet i august 2018 (t.v.) og like før jul. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram
LAGT SEG UNDER KNIVEN?: Kilder hevder at Khloé Kardashian har gjennomført flere inngrep den siste tiden. Her er hun avbildet i august 2018 (t.v.) og like før jul. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Khloé Kardashian (34) har lagt et begivenhetsrikt, men vanskelig år bak seg. Få måneder etter at hun kunne juble over å være gravid, slo utroskapsskandalen ned som en bombe rundt kjæresten Tristan Thompson (27).

Mens reality-stjernen gikk høygravid med datteren True (9 md.), ble basketballstjernens eskapader med andre kvinner slått stort opp i kjendispressen verden over.

Mange har ment mangt om både Khloé, Tristan - og datteren deres - siden, og 34-åringen har vært nødt til å forsvare valget sitt om å bli ved kjærestens side.

Selv om Khloé tilsynelatende har stått temmelig fjellstøtt i stormen, vekker hun nå bekymring blant venner, om man skal tro RadarOnline.

- Ironisk og tragisk

Nettstedet skriver nemlig at ettbarnsmoren har gjennomgått en rekke plastiske inngrep den siste tiden - blant annet i nesen og kinnene - og at hun angivelig er svært fornøyd med resultatet.

Ifølge RadarOnline ønsker hun nå å ta enda flere inngrep, og det skal være dette som nå skaper bekymring i stjernens omgangskrets.

- Hun undersøker alle slags muligheter, fra små justeringer av kinnbeina og kjeven sin til fillere og innlegg i rumpa og brystene, hevder en såkalt innsidekilde.

Det hevdes også at bakgrunnen for inngrepene ikke er at Khloé ønsker å endre på utseendet for sin egen del.

- Alt dette skyldes at hun vil imponere Tristan. Men det er mange som sier at hun har forvandlet seg til en av bimboene han var utro mot henne med, eller til en såkalt Instagram-modell. Det er både ironisk og veldig tragisk på samme tid, sier kilden videre.

I 2014: Khloé Kardashian avbildet på American Music Awards for litt over fire år siden - med et ganske annet utseende enn hun har i dag. Foto: NTB sccanpix
I 2014: Khloé Kardashian avbildet på American Music Awards for litt over fire år siden - med et ganske annet utseende enn hun har i dag. Foto: NTB sccanpix Vis mer

- Blond Barbie-dukke

Nettstedet har også forhørt seg med en plastikkirurg, Dr. Anthony Youn, som mener at «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen nå ser helt annerledes ut enn tidligere.

- Jeg mistenker at inngrepet som gjør at hun ser dramatisk forandret ut, er en neseoperasjon. Nesen hennes ser mye tynnere og smalere ut nå, noe som gjør at hele ansiktet hennes ser annerledes ut, sier han.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kirurgen, som ikke har hatt Khloé som kunde selv, mener videre at hun har tatt injeksjoner i leppene og gjort kinnene sine smalere.

- Totalt sett ser hun ut som en airbrushet, blond Barbie-dukke, uttaler kirurgen til RadarOnline.

Plastikkirurgen Dr. Tim Sayed har også uttalt seg til nettstedet, og slutter seg til hypotesen om at Khloé har tatt et inngrep i kinnene for å få et smalere ansikt.

INNGREP?: Ifølge amerikanske medier skal Khloé Kardashian ha lagt seg under kniven. Dette bildet er tatt i november i fjor i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
INNGREP?: Ifølge amerikanske medier skal Khloé Kardashian ha lagt seg under kniven. Dette bildet er tatt i november i fjor i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer
HOLDER STADIG SAMMEN: Khloé Kardashian og Tristan Thompson fotografert ute i Los Angeles i helgen. Foto: NTB scanpix
HOLDER STADIG SAMMEN: Khloé Kardashian og Tristan Thompson fotografert ute i Los Angeles i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Begge kirurgene mener at 34-åringen har gjennomført en kirurgisk reduksjon av fettputene i kinnene, som altså vil gi et smalere ansikt med bedre definisjon av kinnbeina.

Innrømmet inngrep

I skrivende stund har ikke Khloé Kardashian kommentert påstandene fra RadarOnline, men tidligere har stjernen vært åpen om at hun har gjort kosmetiske inngrep.

Våren 2016, på sitt eget TV-show «Kocktails With Khloé», innrømmet superstjernen det mange lenge hadde mistenkt - at hun har benyttet seg av fillere i ansiktet.

I samtale med plastikkirurgen Dr. Terry Dubrow, forklarte Khloé at det kosmetiske inngrepet gjorde at fjeset hennes endret seg på en lite flatterende måte.

- Det funket ikke for meg. Jeg så helt gal ut, og jeg tror fremdeles noen av effektene sitter igjen selv om jeg prøvde å få det fjernet tre ganger etterpå, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: Hintet til frieri før utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer