- Hun ønsker seg barn med ham

Kilder hevder superparet offentliggjør forlovelsen snart.

SKADER KARRIEREN?: Timberlake skal ikke være spesielt klar for å gifte seg, ettersom han tror det vil skade karrieren hans. Foto: Stella Pictures
SKADER KARRIEREN?: Timberlake skal ikke være spesielt klar for å gifte seg, ettersom han tror det vil skade karrieren hans. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars i år gikk superparet Justin Timberlake (30) og Jessica Biel (29) fra hverandre etter flere år som kjærester. I tiden etter ble Timberlake koblet til mange kvinner, men nyheten om at det tidligere paret hadde funnet tilbake til hverandre kom i september.

Nå hevdes det at Biel ønsker å stifte familie med popstjernen. Kilder sier at Biel har fortalt det til sine nærmeste venner.

- Med mindre de ombestemmer seg i siste sekund, kommer de til å offentliggjøre forlovelsen snart. Jessica har endret dietten og treningsregimet sitt, sånn at hun kan bli gravid så snart som mulig, forteller en kilde til Now Magazine.

Men Timberlake vet ikke om giftermål er en speselt god ide.

- Han tror ekteskap vil skade karrieren hans, men dersom Jessica truer med å forlate ham, kommer han til å gjøre det, sier en kilde til Us Weekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Superparet er sammen igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer