BERØMTE: De kommer nok begge til å få høre om hverandre når de vokser opp, men det stopper der for Angelina.
BERØMTE: De kommer nok begge til å få høre om hverandre når de vokser opp, men det stopper der for Angelina. Vis mer

- Hun ønsker ikke lenger invitasjonene

Angelina Jolie har sett seg lei masingen til Dannielynns pappa...

Publisert
SEHER.NO: Larry Birkhead (35) vil så gjerne være venner med Brangelina og barna, men ønsket er ikke gjensidig...

I følge seoghoer.dk prøver faren til Anna Nicole Smiths lille datter desperat å komme inn i varmen hos Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (44).


Birkhead skal flere ganger ha invitert paret og deres barn på besøk, så barna deres kan leke med lille Dannielynn på snart to år. Men Angelina har tydligvis ikke noe interesse for å bli kjent med den lille familien.

- Han inviterte dem første gang til Dannielyns fødselsdag i september i fjor. Selv om Angelina slett ikke kjenner han, tok hun seg tid til å skrive et vennlig avslag i håp om at det skulle holde ham unna, forteller en kilde til Globe Magazine.

Taktikken til Angelina virket imidlertid ikke. Siden den gang har Birkhead førsøkt å komme i kontakt med Angelina minst tre ganger.

- Han sender invitasjoner til Brads agent med Angelina som mottaker. Nå har hun sagt i fra om at hun ikke lenger ønsker å få invitasjonene. Hun føler at han bare gjerne vil fremheve sin sosiale status fra klasse D til A, sier kilden.

LES OGSÅ: Kjøpte rosa bh og neglisjé

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer