- Hun og Gavin kunne ikke ha vært lykkeligere

Etter at Gwen Stefani desperat prøvde å få barn, skal sangeren endelig være gravid.

SEOGHØR.NO: No Doubt-sanger Gwen Stefani (43) skal være gravid igjen, skriver magasinet In Touch, ifølge nettsiden Hollyscoop.

- Hun og Gavin kunne ikke ha vært lykkeligere, forteller en kilde til magasinet.

Gwen og musikerektemannen Gavin Rossdale (47) har sønnene Kingston James McGregor Rossdale (7) og Zuma Nesta Rock Rossdale (5) sammen.

Gavin har i tillegg modelldatteren Daisy Lowe (24) etter en kort affære med den tidligere sangeren Pearl Lowe (43) på slutten av 80-tallet.

I fjor fortalte en åpenhjertig Stefani at hun og ektemannen hadde prøvd å få et tredje barn allerede i 2010, men at lykken brast for rockeparet:

- Jeg prøvde desperat å få ett barn til for to år siden. Men det gikk ikke som jeg håpet. Jeg er takknemlig for det jeg har. Alt ordner seg. Man kan ikke planlegge alt, eller hva? Det eneste man kan gjøre er å forsøke, fortalte hun til magasinet Marie Claire.

Men nå ser det altså ut til at familien på fem endelig kan ønske et nytt familiemedlem velkommen.

Gwen har den siste uken blitt fotografert med løse klær, og har brukte det velkjente «veske-trikset» for skjule den voksende magen. Blant kjendisdamene går det nemlig sport i å bære store vesker eller holde jakker foran magen, for å skjule graviditeten.

Gewn og Gavin har foreløpig ikke selv kommentert babyryktene.

LES OGSÅ: - Fikk ikke lov til å ta med morkaken hjem