- Hun ødelegger nabolaget

Naboene raser mot popstjernen Taylor Swift.

NABOKRANGEL: Popstjernen Taylor Swift befinner seg i en heftig nabokrangel om sangerens mur. Foto: All Over
NABOKRANGEL: Popstjernen Taylor Swift befinner seg i en heftig nabokrangel om sangerens mur. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Taylor Swift (24) har hatt et fantastisk år. 2013 har gitt henne flere enorme hits og omtrent like mange musikkpriser.

Likevel kan det nå se ut til at 24-åringen kan få en dårlig start på det nye året. Sangeren befinner seg nemlig midt i en stor nabokrangel.

Det hele begynte med at Taylor startet jobben med å bygge en mur rundt luksushuset sitt i Westerley, Rhode Island. Alt virket fint, helt frem til sangeren bestemt seg for å flytte på flere steiner ved kystlinjen til det lille tettstedet for å kunne plassere muren helt nede ved vannet.

Naboene er nå rasende. Tidligere har de kunne benyttet området som strand, men muren rundt det tusen kvadratmeter store huset begrenser nå tilgangen.

- Det er var ille nok at hun flyttet inn, men å ødelegge en del av byen for oss alle, det skaper et nytt nivå av hat, skriver en nabo til TMZ.

Taylor skal ha byggetilatelse for muren. Det har tidligere gått en lignende mur rundt huset, men den skal ha blitt ødelagt under orkanen Sandy. Det melder TMZ.

LES OGSÅ:    Slik feiret Taylor Swift jul i 1993

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer