NABOKRANGEL: Popstjernen Taylor Swift befinner seg i en heftig nabokrangel om sangerens mur. Foto: All Over
NABOKRANGEL: Popstjernen Taylor Swift befinner seg i en heftig nabokrangel om sangerens mur. Foto: All OverVis mer

- Hun ødelegger nabolaget

Naboene raser mot popstjernen Taylor Swift.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Taylor Swift (24) har hatt et fantastisk år. 2013 har gitt henne flere enorme hits og omtrent like mange musikkpriser.

Likevel kan det nå se ut til at 24-åringen kan få en dårlig start på det nye året. Sangeren befinner seg nemlig midt i en stor nabokrangel.

Det hele begynte med at Taylor startet jobben med å bygge en mur rundt luksushuset sitt i Westerley, Rhode Island. Alt virket fint, helt frem til sangeren bestemt seg for å flytte på flere steiner ved kystlinjen til det lille tettstedet for å kunne plassere muren helt nede ved vannet.

PRAKTFULL EIENDOM: Taylors nye hus er på over 1000 kvadratmeter og blir nå stengt inn ved hjelp av muren som man kan se midt i bilde. Foto: All Over Press
PRAKTFULL EIENDOM: Taylors nye hus er på over 1000 kvadratmeter og blir nå stengt inn ved hjelp av muren som man kan se midt i bilde. Foto: All Over Press Vis mer

Naboene er nå rasende. Tidligere har de kunne benyttet området som strand, men muren rundt det tusen kvadratmeter store huset begrenser nå tilgangen.

- Det er var ille nok at hun flyttet inn, men å ødelegge en del av byen for oss alle, det skaper et nytt nivå av hat, skriver en nabo til TMZ.

Taylor skal ha byggetilatelse for muren. Det har tidligere gått en lignende mur rundt huset, men den skal ha blitt ødelagt under orkanen Sandy. Det melder TMZ.

LES OGSÅ:    Slik feiret Taylor Swift jul i 1993