- Hun ødela forholdet vårt

Kanye Wests eks-kjæreste hevder han var utro med Kim Kardashian.

UTRO: Kanye Wests eks-kjæreste Amber Rose hevder rapperen var utro med realitystjernen Kim Kardashian.  Foto: All Over Press
UTRO: Kanye Wests eks-kjæreste Amber Rose hevder rapperen var utro med realitystjernen Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Kardashian (31) har alltid benektet at hun har hatt et forhold til Kanye West (34), men nå avslører rapperens eks-kjæreste Amber Rose (28) det hemmelige forholdet. Hun hevder nemlig at stjernene hadde en heftig affære mens hun var sammen med Kanye.

- Kim er hovedsakelig grunnen til at jeg og Kanye ikke er sammen lenger. Hun ødelegger forhold, sier Amber til magasinet Star.

Ifølge Amber var Kanye utro mot henne, mens Kardashian skal ha vært sammen med Kanye bak ryggen til kjæresten Reggie Bush. Modellen mener Kim startet affæren ved å ringe og sende avslørende bilder av seg selv.

- Jeg sendte en mail til henne og ba om en forklaring, men hun var ikke kvinne nok til å svare, sier hun.

Rose legger ikke skjul på at hun misliker Kim, men takker henne for å ha bidratt til bruddet. Hun er nemlig mye lykkeligere med sin nye kjæreste Wiz Khalifa (24).

- Hvis hun ikke hadde ødelagt forholdet, hadde jeg ikke møtt Wiz og ikke vært så lykkelig som jeg er nå, sier hun. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk 40 millioner for én opptreden   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer