ISFRONT: Elin Nordegren ønsker ikke å ha kontakt med Tiger Woods. Foto: All Over Press
ISFRONT: Elin Nordegren ønsker ikke å ha kontakt med Tiger Woods. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun nekter å snakke med ham

Elin Nordegren gjør alt for å unngå Tiger...

SEHER.NO: Tiger Woods' (34) kone, Elin Nordegren (30), returnerte fredag til parets hjem etter en to dager lang tur til Key Biscayne for å se på tennisturneringen Sony Ericsson Open. På turen hadde hun med sønnen Charlie (1).

RadarOnline.com skriver at forholdet mellom Elin og Tiger er svært anspent, spesielt etter at Tiger kunngjorde at han returnerer til golfen om ikke lenge.

Da Nordegren ankom parets bolig i Florida nektet hun å møte eller snakke med Tiger. Det sier en kilde til nettstedet.

- Det var null kontakt mellom Elin og Tiger. Hun fikk en barnevakt til å plukke opp Charlie. Hun er fortsatt veldig kald mot ham og tok begge barna tilbake til sitt eget hus.

Det er ventet at Tiger kommer til å reise til Masters-turneringen i Georgia i løpet av søndagen.

Ifølge RadarOnline mener Elin at det er alt for tidlig for Tiger å vende tilbake til golfen etter utroskapsskandalen, som ble rullet opp mot slutten av fjoråret.

De siste ukene skal Nordegren ha tilbrakt sammen med barna på yachten Privacy.

Tidligere har det blitt hevdet at muligheten for at Elin kommer til å møte opp for å se finalerunden i Tigers golfturnering er tilstede, men dette virker nå veldig usannsynlig med tanke på den spente situasjonen paret imellom.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De kastet steiner på meg