- Hun nekter å skille seg

Demi Moore gjør alt hun kan for å utsette skilsmissen. Se video!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Demi Moore (50) skal ifølge RadarOnline.com gjøre alt hun kan for å utsette skilsmissen fra Ashton Kutcher (35).

Det er mer enn ett år siden forholdet mellom Moore og Kutcher tok slutt, og «Two and a half men»-skuespilleren har blitt sammen med Mila Kunis (29) i etterkant av bruddet.

Men selv om det har gått lang tid, har verken Kutcher eller Moore søkt om skilsmisse ennå. Nettstedet skriver at Kutcher har lyst til å få det hele unnagjort, men Moore nekter.

- Demi har gitt advokatene beskjed om å utsette forhandlingene så mye som mulig. Hovedproblemet er at de har kranglet om hvordan eiendelene skal fordeles, men det har nå kommet til et punkt der Ashton er villig til å gi Demi alt hun vil ha bare for å få det hele unnagjort, sier en kilde til nettstedet.

Men hver gang det ser ut til at det blir enighet, kommer Demi med et nytt påfunn.

- Demi er utrolig vanskelig å ha med å gjøre, og hver gang de er nær ved å bli enige, kommer hun med en protest eller et nytt krav.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Markerte brudd-jubileum med hett kyss i Roma