- Hun nekter å kle av seg

Tobarnsmor Jessica Alba skal være misfornøyd med kroppen sin etter fødslene.

FIN FAMILIE: Jessica Alba stortrives som mamma til døtrene Haven (midten) og Honor (t.h), som hun jar med ektemannen Cash Warren. Men tobarnsmoren mener visstnok at kroppen hennes krever stand-in i l«Sin City»-oppfølgerens mest lettkledde scener. Her
FIN FAMILIE: Jessica Alba stortrives som mamma til døtrene Haven (midten) og Honor (t.h), som hun jar med ektemannen Cash Warren. Men tobarnsmoren mener visstnok at kroppen hennes krever stand-in i l«Sin City»-oppfølgerens mest lettkledde scener. Her Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Smellvakre Jessica Alba (31) ble for alvor berømt etter at hun spilte stripperen Nancy Callahan i kultfilmen «Sin City» i 2005.

Nå er produksjonen av oppfølgeren, «Sin City: A Dame to Kill For» igang, men tobarnsmoren har angivelig ingen planer om å stå for strippescenene selv denne gangen.

Selv om Alba har funnet seg selv etter at hun ble mamma til døtrene Honour (3) og Haven (14 mnd), skal hun ikke være like begeistret for utseendet sitt etter barnefødslene.

Derfor skal hun ha insistert på et en stand-in skal gjøre de heteste strippescene for henne, skriver ContactMusic.

- Hun var knust da filmingen skulle begynne og hun ikke hadde fått sin gamle kropp tilbake, så da fortalte hun produsentene at hun ville ha en stand-in.

- Kroppen hennes er utrolig, men for henne er den ikke bra nok. Hun har kuttet ut karbohydrater og trener magemusklene to ganger om dagen, men hun er fortsatt ikke fornøyd, hevder en kilde overfor Life & Style magazine ifølge ContactMusic.

«Fantastic Four»-skjønnheten skal angivelig også ha begynt å kjederøyke for å stagge apetitten. Stjernen er kjent for å legge ut svært mange mat-bilder på Instagram, noe som også er blitt kommentert på Twitter-profilen hennes.

Uansett om det er hold i ryktene eller ei - så sent som i sommer skrøt tabloidene av Albas flotte figur.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viser frem sønnen i reklamekampanje  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer