ER POSITIV: For femte gang skal "That's the way it is"-sangeren prøve kunstig befruktning, i håp om en famileforøkelse. Foto: All Over Press
ER POSITIV: For femte gang skal "That's the way it is"-sangeren prøve kunstig befruktning, i håp om en famileforøkelse. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun nekter å gi opp

Celine Dion vil gjøre alt for å gi ektemannen (67) et barn til...

SEHER.NO: Popstjernen Celine Dion (41) vil gjøre alt hun kan for å bli gravid.

41-åringen har fra før av sønnen René-Charles sammen med ektemannen René Angelil (67), og skal nå igang med sin femte behandling med kunstig befruktning.

- Jeg skal prøve helt til det virker. Fem er lykketallet mitt, så denne gangen bør det virke, sier hun ifølge Femalefirst.

I august fikk stjernen vite at hun var gravid, men kun dager senere fikk hun sjokknyheten om at behandlingen ikke hadde fungert.

- Doktoren vår, Zev Rosenwaks, trodde at hun hadde blitt gravid, men det var ikke tilfellet. Vi fant det ut noen dager i etterkant. Vi var i sjokk, har René tidligere uttalt ifølge Femalefirst.

Nå har paret imidlertid fått troen på at det skal gå deres vei.

- I dag er vi full av selvtillitt. Celine er mer bestemt enn noen gang. Hun nekter å gi opp, forteller ektemannen.

Legene skal ha benyttet seg av et av Dions nedfrosne egg fra da hun ble gravid med sitt første barn René-Charles, som nå er ni år.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Egget var frosset ned i åtte år