SYLTYNN: Miley Cyrus viser stadig frem kroppen på sosiale medier og flere medier skriver at hun ser faretruende tynn ut. I slutten av august la hun ut dette bildet på Twitter.  Foto: Stella Pictures
SYLTYNN: Miley Cyrus viser stadig frem kroppen på sosiale medier og flere medier skriver at hun ser faretruende tynn ut. I slutten av august la hun ut dette bildet på Twitter. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun nærmer seg faresonen

Miley Cyrus elsker å vise frem sin radmagre kropp.

SEOGHØR.NO: I slutten av august skapte hun skandale med sin dristige opptreden på MTV Video Music Awards, da hun danset rundt på scenen i en liten beige lakkbikini. Fremføringen vakte oppsikt, ikke minst på grunn av Miley Cyrus' (20) slanke figur. 

Miley blir stadig fotografert på vei til treningstudio, og nå ser det ut til at kroppshysteriet i filmbyen virkelig har gått inn på den tidligere barnestjernen.

Magetopp er Mileys favorittantrekk og hun går i stadig mindre klær for å vise frem sin tynne kropp. Hun elsker også å legge ut sexy bilder av seg selv på Twitter og Instagram. 

- Hvor ble det av henne? Miley Cyrus har gått fra en sexy diva til skremmende tynn! Etter å ha sett på Mileys Twitter-bilder går vi ut i fra at hun trenger to ting; klær og mat! skrivet nettstedet Heavy!

Den tidligere Disney-stjernen har levd på en glutenfri diett på grunn av glutenallergi og trent mye pilates, noe som sørget for at hun gikk mye ned i vekt i fjor høst.

- Miley Cyrus ser seriøst tynn ut på sine siste Twitter-bilder, skriver avisen The Sun. 

Magasinet Life & Style skrev at Hannah Montana-stjernen kun veide 44 kilo, men OK! hevder barnestjernen har gått ytterligere ned i vekt.  

- Hun har gått mer ned i vekt og nærmer seg faresonen. Hennes benete figur, dårlig holdning og mangel på fett… det er klart at hun trenger å spise mer, skriver OK! 

20-åringen har i etterkant av MTV-showet fortalt at hun at hun sliter. 

- Jeg er helt ødelagt. Jeg har så mange problemer. Jeg er så «fucked up» - alle gjør dumme ting når de er helt ute å kjøre, fortalte Miley til Sunday People og innrømmer også at hun spiser svært lite. 

- Alt jeg gjør er jobb, så jeg spiser bare for å overleve og holde meg gående.

LES OGSÅ: - Hun er en avskyelig liten gris