LYKKEN BRAST: Familieidyllen forsvant da Eddie Cibrian var utro med LeAnn Rimes. Her fra tidligere med eksen Brandi Glansville og sønnen Jake. Foto: All Over Press
LYKKEN BRAST: Familieidyllen forsvant da Eddie Cibrian var utro med LeAnn Rimes. Her fra tidligere med eksen Brandi Glansville og sønnen Jake. Foto: All Over PressVis mer

- Hun misbrukte meg psykisk

Hollywood-stjernen langer ut mot eksen...

SEHER.NO: I mars startet utroskapsryktene rundt popstjernen og skuespilleren LeAnn Rimes (27) og hennes gifte skuespillerkollega Eddie Cibrian (36).

Begge to var raskt ute med å benekte det angivelige forholdet, men i sommer ble det kjent at både Rimes og Cibrian hadde brutt med ektefellene sine.

Cibrian og eksen Brandi Glansville er for tiden midt i skilsmisse-forhandlingene, og det går ifølge Perez Hilton ikke særlig pent for seg...


Glansville ønsker nemlig å beholde barna, men nå har Cibrian levert en søknad til retten hvor han krever å få en besøksavtale med barna umiddelbart.

I papirene hevder skuespilleren, ifølge Perez Hilton, at ekskona på slutten av ekteskapet skal ha blitt både voldelig og aggresiv mot ham, og at hun til og med skal ha skjært opp dekkene på motorsykkelen hans.

"Sinnet hennes har resultert i at hun har angrepet meg fysisk, psykisk misbrukt meg, ødelagt motorsykkelen min, snakket stygt om meg foran våre små barn og snakket om meg til pressen, skriver Cibrian i papirene.

Cibrian giftet seg med Glanville i 2001 og sammen har de sønnene Mason (6) og Jake (2). 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.

LES OGSÅ: -
Vi snakker ikke om LeAnn