STORE PROBLEMER: Mischa Barton sliter med store narkotikaproblemer, og vennene frykter at det kan ta år før hun blir bra igjen.  Foto: All Over Press
STORE PROBLEMER: Mischa Barton sliter med store narkotikaproblemer, og vennene frykter at det kan ta år før hun blir bra igjen. Foto: All Over PressVis mer

- Hun mener livet hennes er over

Venner frykter at Mischa ikke vil leve lenger.

SEHER.NO: Det kan virke som om tidligere "O.C"-stjerne Mischa Barton (23) er på vei mot stupet.

Skuespillerskjønnheten har hatt en tøff tid etter at hun i forrige uke måtte tvangsinnlegges på en psykiatrisk klinikk som følge av "medisinske problemer".

Ikke bare sliter hun med narkotikaavhengighet, men skuespillerinnen har også store problemer i forhold til karrieren og sitt sosiale liv.

Venner av 23-åringen har nå uttrykt stor bekymring for hennes helse, og frykter at Mischa har mistet all viljen til å leve, skriver Aftonbladet.

- Mischa vil ikke leve lenger. Hun mener at livet hennes er over, sier en venn til det amerikanske ukebladet Star Magazine.

Dagene før innleggelsen i forrige uke, skal en ravende full Mischa ha blitt observert røykende ved bassengkanten på eksklusive Four Seasons Hotel i LA, og øyenvitner forteller at de skal ha blitt helt sjokkert over tv-stjernens oppførsel.

- Hun kjederøykte, stavret omkring og så rett og slett helt håpløs ut. Det var som om hun var i en slags ørske, forteller en av gjestene på hotellet.

Kort tid etter dette ble politiet tilkalt til hennes millionvilla i Hollywood, etter at skuespillerinnen angivelig skal ha fått et medisinsk anfall.

- Vi assisterte henne i et medisinsk ærend og tok henne på sykehus, fortalte en talsperson etter hendelsen.

"Anfallet" førte til at Mischa ble tvangsinnlagt i 72 timer, og skuespillerinnen skal ha vært helt rabiat da hun ble hentet av legepersonell.

- Det her var gøy, takk for alt! skal hun ha skreket i det hun forsvant inn i ambulansen.

De siste årene har vært preget av skandaler for den en gang så populære skuespillerinnen. I 2007 ble hun innlagt etter en angivelig overdose, og kun måneder senere ble hun arrestert for fyllekjøring.

Kort tid etter skal noen uheldige bikinibilder ha fått skuespillerinnen til å få nok et sammenbrudd.

- Mischa har befunnet seg i en nedgående spiral i to år nå. Hun har festet så hardt at hun har skremt bort nesten alle vennene sine. De har bare gått og ventet på at noe slikt skal skje, forteller en venn av stjernen.

Skuespillerinnens anstrengte forhold til familien skal heller ikke ha hjulpet på situasjonen.

- De seneste årene har Mischa hatt store probemer med moren Nuala. En av kranglene deres endte med at hun truet moren med kniv. En annen gang kastet hun en glødende varm kopp kaffe etter henne, sier kilden videre.

Den siste tidens tumulter har også ført til at produsentene bak 23-åringes nye serie "The Beautiful Life" har valt å utsette innspillingen, og vennene fryter nå at det kan ta svært lang tid før skuespillerinnen er tilbake på beina igjen.

- Det her kan ta måneder, om ikke år. Mischa har ikke gått ut for å ha det gøy. Hun har gått ut for å døyve smertene sine. Hun trenger virkelig profesjonell hjelp, sier en venn.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vennene rømmer fra Mischa