- Hun måtte bestikke sin egen sønn

Reality-mamma Tori Spelling beskyldes for å drive rovdrift på barna i jakten på gode seertall.

BESTAKK SØNNEN: Tori Spelling ga sønnen godteri og leker for å få ham til å stille opp i realityshowet «True Tori».  Foto: FameFlynet
BESTAKK SØNNEN: Tori Spelling ga sønnen godteri og leker for å få ham til å stille opp i realityshowet «True Tori». Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Tori Spelling (40) har etter ektemannen Dean McDermotts utroskap avslørt alle detaljer i sitt privatliv i TV-serien «True Tori». Realitykameraer har blant annet fulgt ekteparet i terapitimer der de prøver å redde det som er igjen av det vaklende ekteskapet.

Nå mener flere venner av paret at all oppmerksomheten har gått til hodet på Tori. De beskylder henne for å presse barna til å lage TV-underholdning av familietragedien.

Særlig parets eldste sønn Liam (7) skal ha fått et anstrengt forhold til pappa Dean etter at utroskapen ble avslørt og ville ikke stille opp på bilder sammen med ham.

Tori skal derfor ha bestukket sønnen med godteri og leker for å få ham til å stille opp på bilder og i TV-serien.

- Det er ille nok at Tori ville filme realityshowet mens hun reparerte ekteskapet, men det var ikke smart å inkludere barna. Hun fortalte venner at Liam ikke ville være med i serien, og at hun måtte bestikke ham med leker og godteri, sier en kilde nær stjernen til Radaronline.

Håper på nytt TV-show

Venner av Tori og Dean mener at foreldrene nå burde skåne barna fra å brette ut privatlivet i rampelyset.

STOR FAMILIE: Spelling prøver å redde ekteskapet med kameraer på slep. Hun og Dean har barna Stella, Liam, Finn og Hattie sammen.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
STOR FAMILIE: Spelling prøver å redde ekteskapet med kameraer på slep. Hun og Dean har barna Stella, Liam, Finn og Hattie sammen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Det siste barna trenger er flere kameraer i livene sine. Det er tydelig at Liam sliter og det kommer frem i serien at han har problemer, fortsetter kilden.

De yngste barna - Stella (5), Hattie (2) og Finn (10 mnd) - skal være for unge til å skjønne hva som skjer, men allerede nå er Spelling i gang med å sikre seg en avtale om nok et realityshow.

- Tori håper på et nytt show som følger familien etter Deans tre måneder lange opphold på avvenningsklinikk. Hun tenker ikke over at hun allerede filmer et TV-show med Jennie Garth. Hun hadde latt seg filme 24 timer i døgnet hvis det var mulig. Hun er helt avhengig av oppmerksomheten.

Det har også vært antydet at Tori og Dean diktet opp sidespranget for å tjene penger på realityshowet.

LES OGSÅ: Feiret bursdag uten sin utro ektemann