- Hun manglet to svært viktige ting

Jessica Biel får klesskryt, men manglet det «alle» ville se...

<strong>INGEN JUSTIN:</strong> Heller ikke forloveden, Justin Timberlake, var sammen med Biel til utdelingen. Foto: Stella Pictures
INGEN JUSTIN: Heller ikke forloveden, Justin Timberlake, var sammen med Biel til utdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Jessica Biel (29) fikk skryt for sitt antrekk da hun viste seg fram på den røde løperen i anledning Golden Globe natt til mandag norsk tid.

Men stjernen manglet to svært viktige ting da hun viste seg fram for fotografene. Det mener i hvert fall den britiske tabloidavisen Daily Mail.

«Hvor er gifteringen?» skriver avisen, og sikter til den angivelige forlovelsen mellom Biel og kjæresten Justin Timberlake (31), som skal ha skjedd allerede i desember.

Flere kilder har senere bekreftet at superparet forlovet seg på ski-resortet Amangani i Wyoming i USA, der paret var på ferie tidlig i desember.

Den andre tingen Jessica manglet da hun strålte på løperen? Justin, så klart.

«Han glimret med sitt fravær fra skuespillerens arm da hun viste seg fram ved prisutdelingen», skriver Daily Mail.

Biel hadde på seg en elegant kremfarget kjole med lange armer, noe som får kjendismediene til å spekulere i om hun hadde det kommende bryllupet i tankene da hun valgte antrekk.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kilder bekrefter stjerneforlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer