FOR TEKKELIG: Cheryl Coles meddommer på amerikanske «X Factor», Simon Cowell, mener hun bør vise mer hud i programmet. Her i et tekkelig 70-tallsantrekk under auditions i Los Angeles den 8. mai. Foto: Stella  Pictures
FOR TEKKELIG: Cheryl Coles meddommer på amerikanske «X Factor», Simon Cowell, mener hun bør vise mer hud i programmet. Her i et tekkelig 70-tallsantrekk under auditions i Los Angeles den 8. mai. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun må vise mer hud

Simon Cowell ville at Cheryl Cole skulle være mer sexy som dommer i «X Factor» - men så fikk hun sparken.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske popstjernen Cheryl Cole (27) var blant de utvalgte celebre dommerne i den første sesongen av amerikanske «X Factor», hvis auditionrunder allerede har begynt.

Også de tidligere «American Idol»-dommerne Paula Abdul (49) og Simon Cowell (59) sitter i dommerpanelet, sammen med den prisbelønte produsenten L. A. Reid (54).

Det var først usikkert om vakre Cole ville kapre den amerikanske dommerjobben, på grunn av sin sterke britiske aksent. Nå er det blitt klart at den vakre briten er blitt sparket fra dommerjobben og erstattet av tidligere Pussycat Dolls-frontfigur Nicole Scherzinger (32) - som opprinnelig skulle lede programmet sammen med Steve Jones.

Newcastlefødte Coles aksent og mangel på kjemi med meddommer Paula Abdul skal være blant årsakene til vrakingen, melder TMZ. Briten er neppe glad over å ha mistet plassen sin i panelet, men dommerguru Cowell er sannsynligvis nesten like misfornøyd.

Britiske Cowell og Cole har nemlig tidligere jobbet sammen som dommere i «X Factor» hjemme i Storbritannia, og Cowell har tydeligvis lengtet tilbake til den tiden. 59-åringen skal angivelig ha bedt den 27 år gamle artisten om å vise mer hud på jobben, men nå kan han altså se langt etter både Cole og kroppen hennes.

- Simon foreslo at hun burde velge mer utfordrende antrekk som viste mer av beina hennes, slik hun gjorde som dommer i britiske «X Factor». Han vil at alle skal få se henne på det mest sexy, og han synes hun ser fantastisk ut i kortere kjoler, sier en venn av Cole ifølge Entertainmentwise.


Denne noe mannssjåvinistiske forespørselen vil altså definitivt ikke bli fulgt opp nå. Men selv om Cole hadde fått beholde dommerjobben, spørs det nok om Cowell hadde fått drømmen sin oppfylt likevel. Ifølge popstjernens venn er nemlig 27-åringen, av ufortsåelige grunner, svært følsom med hensyn til utseendet om dagen.

- Hun føler seg ofte bedre i bukser og fotside kjoler. Det krever mye for henne å vise frem beina. Hun er veldig selvbevisst når det gjelder dem, uttaler kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er lykkeligere enn noensinne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer