<strong>FOR FEIT:</strong> Vakre Holly Madison er blitt bedt om å slanke seg fra flere hold, men hun ser da knakende flott ut? Her feirer den barmfagre skjønnheten nyttår i Las Vegas i 2010.  Foto: Stella Pictures
FOR FEIT: Vakre Holly Madison er blitt bedt om å slanke seg fra flere hold, men hun ser da knakende flott ut? Her feirer den barmfagre skjønnheten nyttår i Las Vegas i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun må kvitte seg med flere kilo fett

Hugh Hefners ekskjæreste får hardt medfart av kollegaen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen Holly Madison (32) er blant annet kjent som Playboy-kongen Hugh Hefners (84) kjæreste i TV-serien «Playboyjentene».

Nå har den vakre nakenmodellen sin egen TV-serie, realityshowet «Holly's World», om livet hennes på kasinoet Planet Hollywood i Las Vegas. Men selv i sin egen serie må hun tåle hard kritikk:

- Hun må kvitte seg med over 4 kilo fett. Hvis hun gjør dét pluss trener litt mer, ville hun vært tilbake i sin gamle form, sier Madisons medspiller Jayde Nicole til Life & Style.

Utsagnet kommer etter at Madison skal ha lagt på seg noen kilo - noe som fikk produsentene av hennes nye burleskforestilling «Peepshow» til å forlange at hun gikk ned i vekt. Og i stedet for å støtte den formfulle 32-åringen slenger Nicole seg altså på kritikken:

- For å spille i en forestilling som «Peepshow» bør man være i best mulig form. Og Holly ville aldri blitt valgt ut til Playboy nå. Hvis man er modell, forventes det at man er i god form. Det er jobben din, fastslår den 25-årige medspilleren.

Selv har Jayde Nicole vært både månedens og årets «Playmate» i det populære mannebladet «Playboy» - noe Holly Madison ennå ikke har oppnådd...

Selv forklarer Hugh Hefners ekskjæreste vektøkningen med sin store kjærlighet til mat, spesielt pommes frites. Og maten var farlig tilgjengelig da hun bodde i en suite på Planet Hollywood i et helt år:

- Jeg la på meg rundt syv kilo etter at jeg flyttet til Las Vegas og bestilte room service hele tiden. Da jeg innså at andre merket at jeg hadde lagt på meg var det flaut å skulle gå på scenen, forteller hun til Life & Style.

Hun innrømmer også at hun ble såret da hun fikk beskjed om å gå ned i vekt for rollen i «Peepshow». Derfor har hun bestemt seg for å inkludere mer trening og sunnere mat i livsstilen sin. Men hun slår likevel tilbake mot kroppskritikken:

- Jeg har alltid hatt rumpe og jeg ønsker å beholde den. Jeg er ikke perfekt, men jeg elsker kroppen min og formene mine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Husker du hvem som falt for denne rumpa?


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer