BØR HUN BLI HOS TIGER?: Tiger Woods kone Elin, bør bli hos ektemannen og hjelpe ham med sexavhengigheten mener ekspertene.  Foto: AP
BØR HUN BLI HOS TIGER?: Tiger Woods kone Elin, bør bli hos ektemannen og hjelpe ham med sexavhengigheten mener ekspertene. Foto: APVis mer

- Hun må ikke forlate Tiger nå!

Mens Tiger Woods er på sexklinikk, kommer terapeuter med oppsiktsvekkende råd til hans kone.

SEHER.NO: Ifølge kilder People har vært i kontakt med, skal Tiger Woods ha sjekket inn på en sexavvenningsklinikk i Arizona.

Kildene sier at Woods la seg inn på klinikken The Meadows i Wickenburg rundt nyttår. Angivelig skal Woods være på klinikken i 4-5 uker.

- Han vil nok være ute igjen rundt valentinerdagen, sier kilden.

Hvor Woods har befunnet seg etter at skandalen ble rullet ut har det vært mange spekulasjoner om.

Sexterapeuten Sharon O'Hara fra Sexual Recovery Institute of Los Angeles mener det er mer sannsynlig at Woods har en terapeut som kommer til han enn at han har sjekket inn på en klinikk. Men sier at han kan dra nytte av å møte andre med samme problemer. Det er også gjort et poeng av fra PR-hold at Tiger har større mulighet til å bli tilgitt av det amerikanske folk om han behandles for en avhengighet.

Samtidig pekes det på at Woods er mer "kjærlighets-avhengig" enn "sex-avhengig".

- Det virker som han har opprettholdt forholdene til alle disse kvinnene, ikke bare at han har hatt sex med dem. Akkurat hva som ligger bak det har ikke kommet fram enda. Vi spekulerer i om sex og kjærlighet er de viktigste grunnene, men de trenger ikke være det, sier O’Haras kollega Drew Pinsky, som har programmet "Sex Rehab with Dr. Drew".

- Tydeligvis har han også et behov for å bli elsket, og å se seg selv reflektert i deres øyne og at det skal mene noe, legger O’Hara til.

Og Pinsky mener Tiger Woods kone Elin, bør stå ved ektemannens side.

- Vi vil anbefale hans kone å ikke gjøre det slutt med ham, for da kan hun involvere seg mer i behandlingen. Det er ikke en håpløs situasjon, sier Pinsky.

Det spørs om det forslaget får bred støtte hos Elin Nordengren, etter Tigers rekke av utroskap.
 
Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 

LES OGSÅ: Den nye Tiger? Han var utro med tre kvinner