- Hun må holdes fullstendig unna alkohol og stoff

Danserne i Britney Spears' nye, norskregisserte video får klar beskjed...

MÅ HOLDE TETT: Danserne i Britney Spears' musikkvideoer kommer såpass tett på popstjernen at de må underskrive på inngående kontrakter for å få lov til å jobbe med henne. Her er en danser avbildet i en heldig posisjon i hennes forrige video, «Ho Foto: Stella  Pictures
MÅ HOLDE TETT: Danserne i Britney Spears' musikkvideoer kommer såpass tett på popstjernen at de må underskrive på inngående kontrakter for å få lov til å jobbe med henne. Her er en danser avbildet i en heldig posisjon i hennes forrige video, «Ho Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (29) har nå lagt sin skandalebefengte fortid bak seg og fokuserer på sitt store comeback med det nye albumet «Femme Fatale».

Men å holde Britney på suksessens smale sti er tydeligvis ikke bare barnemat. Danserne som er hyret inn til hennes nye musikkvideo, som regisseres av norske Ray Kay, må nemlig skrive under på en spesiell konfidensiell avtale.

For å få være med i «Till The World Ends»-videoen, må danserne lese igjennom og gå med på en rekke punkter i en omfattende kontrakt, der det mest essensielle skal være som følger.

- Arbeidstaker anerkjenner nødvendigheten av at Britney ikke blir utsatt for noe alkohol, stoff eller reseptbelagte midler, heter det i kontrakten ifølge TMZ.

Nettstedet, som har fått tak i taushetserklæringen, skriver videre at kontrakten innebærer at danserne kan bli gjenstand for doptesting når som helst, og at de kan bli sparket om testen gir utslag. De kan også miste jobben om de nekter å la seg teste.

Den seks sider lange kontrakten, som inneholder en rekke «Britney-instruksjoner», kan du lese her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg elsker kokain