- Hun må ha en slem gutt

Dette kan bli Hollywoods nye stjernepar.

LIKER BAD GUYS: Denise Richards skal angivelig være i et forhold med Nikki Sixx. Hun har tidligere vært gift med Charlie Sheen og kjæreste med Richie Sambora. Foto: Stella Pictures
LIKER BAD GUYS: Denise Richards skal angivelig være i et forhold med Nikki Sixx. Hun har tidligere vært gift med Charlie Sheen og kjæreste med Richie Sambora. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Etter et vanskelig ekteskap med Charlie Sheen og et forhold med Richie Sambora som endte i brudd, dater skuespilleren Denise Richards (39) nå Motley Crue-bassist Nikki Sixx (52). Det melder Us Weekly.

- De har vært naboer i årevis. De har mye til felles og går sakte men sikkert fremover nå, forteller en kilde til bladet.

«Hun klarer ikke å holde seg unna de slemme guttene», skriver Us Weekly om Richards, som for alvor ble kjent i filmen «Wild Things».

Det angivelige nye paret spiste frokost sammen på søndag, og de skal ha sett forelsket ut.

- Nikki fortalte historier og Denise lo av ham.

Richards har to barn med skandalestjernen Charlie Sheen. Sixx har tidligere vært gift med to Playboy-modeller, og hadde for ikke lenge siden et forhold til Kat Von D. Han har stått fram og fortalt om sin tidligere avhengighet til heroin.

Lørdag kveld skrev rockestjernen på sin Twitter-side at han skulle møte en vakker kvinne ved midnatt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Full krig om omsorgsretten