- Hun må da ha gått opp mye mer enn det?

Nå svarer Jessica Simpson på vektkritikken.

SLÅR TILBAKE: Men Jessica Simpson gjør det med humor. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Men Jessica Simpson gjør det med humor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gravide Jessica Simpson (31) fikk nylig gjennomgå av panelet i talkshowet «The View», og det var spesielt stjernens vekt som var tema.

- Husker dere da Jessica ble kritisert fordi hun ikke visste forskjellen på tunfisk og kylling? Det er mye morsommere å kritisere henne for det enn for at hun er feit. Mange kvinner som er gravide går ikke opp mer enn tolv kilo. Jessica må da ha gått opp mye mer enn det? sa panelmedlem Joy Behar (69) ifølge Us Magazine.

Nå svarer Simpson selv på vektkritikken. Og det gjør hun med en humoristisk tone. Sang- og skuespillerstjernen stilte for ikke lenge siden naken på forsiden av Elle, som snart tas av butikkhyllene til fordel for et nytt nummer.

«Dette blir deres siste sjanse for å se at jeg er feit, også kjent som GRAVID på forsiden av Elle», skrev hun på sin egen Twitter-side.

Simpson får støtte av andre Hollywood-kjendiser etter vektkritikken.

- Når kvinner er gravide, bør folk bare kutte ut sånt, sier Tori Spelling til Celebuzz.

- Om jeg var Jessica, ville jeg slått kritikerne i nakken. Det er ingen andre sin sak hvor mye man går opp under en graviditet, sa Sarah Palin da hun gjestet Today Show.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Dette skal babyen hete

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer